Sådan ser du Ackley Bridge Free uden for England

Ackley Bridge er denne britiske dramaserie, som du ikke ønsker at gå glip af, når du er uden for England. Der er ingen grund til det. Nå, der er der geo-restriktioner der kan stå i vejen for dig, men du kan undslippe dem, hvis du Brug en VPN eller Smart DNS. Hvad er det for nogle? Gæt, at du bliver nødt til at læse og finde ud af det.

Sådan ser du Ackley Bridge gratis online

Sådan ser du Ackley Bridge gratis online

Hvordan kan man se Ackley Bridge gratis online i udlandet? Ackley Bridge er en britisk tv-dramaserie i en multikulturel akademiskole med samme navn. Det nye tv-show er blevet sammenlignet med BBCs Waterloo Road. I Det Forenede Kongerige sender Channel 4 (4oD) første sæson gratis online. Denne tutorial viser dig, hvordan du skal Brug en VPN eller Smart DNS-proxy til at fjerne begrænsninger på Channel 4 uden for Storbritannien, så du kan se Ackley Bridge i USA, Canada, Australien, Tyskland, Frankrig og andre steder i verden.

Stream Ackley Bridge Online ved hjælp af VPN

Hvis du forsøger at få adgang til Channel 4 hvor som helst uden for de britiske grænser, vil du se denne geofejl. “Tjenesten er i øjeblikket ikke tilgængelig i dit område.” Betyder det, at befolkningen i Australien, Irland, Canada og USA ikke kan se Ackley Bridge online? Nej. Dette betyder kun, at du bliver nødt til at finde en bagdør til denne online streamingaktivitet.

Trickery er involveret i denne situation. En måde at udføre det trickery på er med en VPN-tjenesteudbyder. Generelt giver disse værktøjer dig mulighed for at få forbi enhver begrænsning, der muligvis blokerer for dine streaming fornøjelser. Med den britiske IP-adresse, du får med en VPN-forbindelse, får du adgang til enhver britisk streamingkanal du ønsker trods din geo-placering. Her er de trin, du skal følge:

 1. Du skal starte tingene med et VPN-abonnement. Undgå gratis VPN’er. 
 2. Opret en VPN-konto og så download applikationen tilbydes på VPNs officielle websted. 
 3. Kom appen i gang
 4. Log ind med kontoen du har oprettet. 
 5. Nu skal du gøre det oprette forbindelse til en VPN-server i England.
 6. Efter dette vil du være i stand til få adgang til alle kanaler, der er baseret i Storbritannien.
 7. Stream Channel 4’s Ackley Bridge i udlandet uanset hvor du er. 

Den bedste VPN for Ackley Bridge 

En personlig præference af mig er ExpressVPN. det er sikkert, sikkert og meget i stand til at fjerne blokering af oversøisk indhold problemfrit. Takket være en 30-dages pengene tilbage politik, du kan få dine penge tilbage når som helst inden for denne periode, hvis du ikke kunne lide det, det har at tilbyde. 

Sådan ser du Ackley Bridge gratis online med smart DNS

En anden metode, der involverer trickery er Smart DNS. Med dette værktøj kommer du til omgå alle mulige begrænsninger superhurtigt. Det, der er forskelligt ved dette værktøj, er, at det ikke er så sikkert som en VPN, da det ikke omdirigerer brugernes data gennem krypteringer. Den smarte DNS omdirigerer kun de data, der er ansvarlige for at bestemme brugernes geolocation, får brugerne til at vises et andet sted. Med andre ord den smarte DNS ændrer brugernes virtuelle placering. Den placering, brugerne vælger, afhænger af, hvor det indhold, de ønsker, er baseret. For at stream Ackley Bridge gratis live online, her er hvad der skal gøres. 

 1. Få dig selv en unlocator abonnement og en gratis 7-dages prøveperiode.
 2. Disse videoer / opsætningsvejledning hjælper dig konfigurer din Smart DNS på din streamingenhed.
 3. Gå videre til Channel 4’s websted eller start 4oD-appen.
 4. Endelig kan du nyd streaming af Ackley Bridge gratis online hvor som helst

Jeg har foreslået det Unlocator fordi det er den eneste smarte DNS-proxy, der har givet mig adgang til Channel 4 uden for England. Med sin 7-dages prøve, du har absolut intet at tabe og meget at vinde. Med gevinster mener vi, at du kommer til fjern blokering af over 220 kanaler når du abonnerer på denne service. 

Ackley Bridge Promo

Sådan ser du Ackley Bridge gratis online?

Det vil være interessant, hvordan fusionen mellem de to skoler går ud. Det, der er helt sikkert, er, at det nye britiske drama fik meget opmærksomhed, selvom det ligner lidt Waterloo Road. Hvad der er sikkert er, at Ackley Bridge er et tv-show, der er værd at se.

Så hvis du bor uden for Storbritannien, skal du blot bruge ExpressVPN eller Unlocator som forklaret ovenfor for at se showet på samme tid som det udsendes i England. Glem ikke at dele med os den metode, du planlægger at bruge ved at droppe en kommentar nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me