Sådan ser du American Netflix i Taiwan

Hvis du leder efter en kvalitetsudbyder af indhold inklusive tv-shows og film, du sandsynligvis har hørt om Netflix, og specifikt Amerikansk version af det. Netflix tilbydes i OS har et større arsenal af indhold, der kan ses med den faste sats, der Netflix tilbud. Hvis du bor i Taiwan, dog vil du ikke være i stand til det kigge på ethvert indhold på Amerikansk Netflix. Hvad du bliver nødt til at gøre er omgå de geografiske begrænsninger ved hjælp af VPN eller Smart DNS Proxy for at få adgang. Hvis du bruger en af ​​disse tjenester til fjern blokering af indhold på amerikanske Netflix får du alt det indhold, det har at tilbyde, mens du er i Taiwan. Indhold på Netflix kan streames på mange enheder inklusive din Mac, Android, PC, iOS-enheder, Roku, Amazon Fire og Chromecast.


Se American Netflix i Taiwan Sådan fjernes blokering med VPN Smart DNS Proxy

Se American Netflix i Taiwan Sådan fjernes blokering med VPN Smart DNS Proxy

Se amerikanske Netflix i Taiwan ved hjælp af VPN

Til fjern blokering af American Netflix i Taiwan du kan bruge VPN, denne service er virkelig let at implementere og sparer dig meget tid. VPN s kan helt sikkert omgå geografiske begrænsninger ved Netflix og giver dig mulighed for at streame indhold fejlfrit. VPN s skal blot ændre din enhedens IP-adresse til en amerikansk en, så serverne tror, ​​at du er i amerikansk og accepterer derfor at sende dig det indhold, du anmoder om. VPN s kan bruges til andre formål, herunder streaming på andre websteder, f.eks Showtime, HBO Go, ABC Go og BBC iPlayer.

 • VPN s påvirker din internethastighed og giver dig ikke den maksimale hastighed på din forbindelse, da al din trafik bliver krypteret.
 • På grund af denne kryptering bliver din enhed og dens oplysninger mere sikre og private, når du gennemser eller streamer.
 • VPN kommer med en app, der skal installeres på alle apparat du vil streame på. VPN s støtte mange enheder inklusive din PC-, Mac-, Android- og iOS-enheder.
 • VPN tillader heller ikke din ISP eller en sporingssoftware for at få fat i nogen af ​​dine oplysninger, der kan bruges på internettet.

Hvis du leder efter en VPN service til Fjern blokering American Netflix i Taiwan, du kan bruge ExpressVPN. ExpressVPN er en pålidelig VPN der kommer med en komplet måned, hvor du kan returnere tjenesten og få dine penge tilbage. Hvis ExpressVPN er ikke din kop te, der er stadig mange andre VPN s fås til meget overkommelige omkostninger, der også kan omgå geografiske begrænsninger fra amerikanske Netflix.

Sådan fjernes blokering af American Netflix i Taiwan ved hjælp af Smart DNS Proxy

Hvis du ikke vil bruge VPN du har en anden mulighed, og det er at bruge Smart DNS-proxy. Denne metode er mere udfordrende at konfigurere og kræver, at du er praktisk til din enheder netværks indstillinger. Smart DNS-proxy har et enklere job end VPN, og det er for at omdirigere trafik, der kommer til din apparat til en anden IP – en amerikansk en. Smart DNS-proxy skal også være i stand til at fjerne blokering af indhold på Amerikansk Netflix streamer i Taiwan.

 • Smart DNS-proxy påvirker ikke hastigheden på dit internet, og du får den maksimale båndbredde, der er tildelt af dig ISP.
 • Nu er dine oplysninger eller forbindelse muligvis ikke så sikker, som hvis du brugte VPN, og din ISP kan kapre din forbindelse og bruge gennemsigtige proxier til at forhindre dig i at streame.
 • Smart DNS-proxy kan implementeres på flere enheder inklusive din Mac-, pc-, Android- og iOS-enheder.
 • En anden stor ting ved Smart DNS-proxy er, at du ikke behøver at ændre dine netværksindstillinger for at ændre din virtuelle placering, hver gang du vil streame på en anden platform.

Unlocator er en Smart DNS-proxy service der kan omgå geografiske begrænsninger ved Amerikansk Netflix i Taiwan. Unlocator har en komplet uges prøveperiode, så du har tid nok til at teste tjenesten uden at betale en krone. Tjenesten leveres med guider og videoer lærer dig hvordan du indstiller det på alle dine enheder.

VPN eller Smart DNS Proxy til at fjerne blokering af American Netflix i Taiwan?

Nu kommer tiden til at foretage det endelige opkald, det, hvor enhver fremtidig handling afhænger af. Vælge VPN hvis du vil have en mere sikker forbindelse, eller vælg Smart DNS-proxy hvis du vil have en hurtigere forbindelse. Begge tjenester er kendt for at fungere helt fint, så du skal have det godt med begge dele, hvilket betyder, at det ikke betyder noget, hvad du går med her. Prøv at finde den service, der passer dig bedst, og vælg den.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map