Sådan ser du Channel 4’s Circle S2 fra hvor som helst

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvorfor vi ikke bør tage alt på sociale medier til pålydende værdi? Der er en måde at svare på det – se The Circle sæson 2. Popularitetsvisningen vender tilbage til Channel 4 den 24. september 2019. Men der er en fangst. Selvom showet handler om popularitet, er det kanalhost nået intetsteds uden for Storbritanniens grænser. De, der bor i udlandet kan ikke få adgang til Channel 4 pga geo-restriktioner. Det er alt sammen i fortiden. Der er en måde for dig at se, hvad sociale medier er i stand til, uanset hvor du måtte være. Læs videre og find ud af det hvordan man ser The Circle sæson 2 live hvor som helst.

Sådan ser du Circle sæson 2 live online

Sådan ser du Circle sæson 2 live online

Cirklen på kanal 4

Alle 4 logoerNogle af jer kalder det stadig 4oD, men det er nu All4. Streamingtjenesten er blevet en af ​​de største kanaler i Storbritannien. Når du opretter en konto, kan du streame alt Kanal 4’s indhold gratis. Måske er det derfor, All4 tiltrådte mere end 18 millioner registrerede brugere til sin video-on-demand-tjeneste.

Hvad de fleste af jer endnu ikke ved, er, at du nu har muligheden for at slippe af med de irriterende annoncer. Du kan betale £ 3,99 ($ ​​5,31) / måned og sige farvel til de reklamer, der popper hver nu og da.

Men der er et problem, et ekstra månedligt gebyr ikke kan løse, geo-restriktioner. All4 er en on-demand-service, der kun tillader UK beboere for at få adgang til dets indhold. Det betyder kun dem med en UK IP-adresse kan streame Circle sæson 2 og andre Channel 4 shows.

Ser du, tjenesten kigger på din IP-adresse at identificere din placering. Når det først bestemmer, at du er i udlandet (og det vil det), vil du være det blokeret på stedet. Vil du se hvordan? Her er hvad jeg fik for et stykke tid siden, mens jeg forsøgte at sammenfatte den første sæson:

“Tjenesten er ikke i øjeblikket tilgængelig i dit område.”Channe 4 Cirkelfejl

Jeg lovede dig, at du ville se den anden sæson af Cirklen uanset hvor du bor. Ja, det er netop, hvad der vil ske i den næste del af denne vejledning.

En større cirkel – Circle S2 Global Stream

Næsten 3,49 milliarder mennesker er aktive internetbrugere (ca. 58% af verdens befolkning). Disse personer surfer på internettet uden at vide, hvad der er derude, og venter på en chance for at høste deres privat information. Nogle er klar over, og de har allerede gjort noget ved det, de bruger a Virtuel privat netværk.

En VPN opretter en privat sti mellem dig og en fjernserver, der drives af udbyderen. Mens dine data passerer gennem denne tunnel, bliver de det krypteret, og din internetprotokol (IP) bliver maskeret. Som et resultat kan ikke engang erfarne hackere høste dine data, selvom du bruger offentlige netværk.

At skjule din IP-adresse har endvidere to fordele. Først kommer du til kappe dine browseaktiviteter og undgå enhver form for overvågningsforsøg, selv af din internetudbyder. For det andet (du vil elske denne), kommer du til omgå regionale begrænsninger. Du ser, når du opretter forbindelse til en server, får du en IP-adresse i den region, hvor det er baseret.

For eksempel, hvis serveren er i England, skal a Britisk IP-adresse du skal modtage. Dette markerer dig som en bruger, der har adgang til internettet direkte til England, hvilket betyder, at du kommer til adgang til onlineindhold der ligesom enhver anden beboer. Det inkluderer Kanal 4 i tilfælde af at du ikke kunne vikle dit hoved omkring det.

Trinene

Afblokeringsprocessen er let. Lige Følg nedenstående trin, og du vil se The Circle sæson 2 på ingen tid:

  1. Abonner på en VPN-tjeneste der har hurtige servere i Storbritannien. Jeg foreslår meget ExpressVPN.
  2. Download og installer deres VPN-klient på din enhed. Du finder apps til Android, iOS, PC, Mac samt FireStick.
  3. Nu, Log ind med dit brugernavn og din adgangskode. Du bliver muligvis bedt om en bekræftelseskode (find den i din e-mail).
  4. Åbn derefter VPN-serverlisten og oprette forbindelse til en britisk server.
  5. Vent til forbindelsen finder sted og lancere Channel 4.
  6. Stream Circle sæson 2 hvor som helst.

ExpressVPN er et fremragende valg til fjern blokering af Channel 4 uden for England. Den indstiller ikke hætter på dens båndbredde, så kunderne ikke behøver at gennemgå konstant buffering og pixel-streaming.

VPN-udbyderen giver dig mulighed for at oprette forbindelse til mere end 3000 servere i 94 lande, inklusive 5+ i Storbritannien. Så rolig, du vil ikke løbe tør for mulighederne med denne.

Men hvis denne udbyder ikke er det, du leder efter, har jeg samlet et par andre top VPN’er til All4 i nedenstående tabel. Tjek dem ud, og vælg, hvad du finder passende til dine online behov.

Inde i cirklen – Hvad vi ved så langt

I tilfælde af at du er ny på showet, Cirklen inkluderer deltagere, der bor i den samme bygning, men alligevel forskellige lejligheder. Ingen af ​​dem har lov til at se hinanden; kun seere kan bruge de kameraer, der ser deres fulde bevægelser.

Deltagerne møder aldrig hinanden. Den eneste måde at kommunikere på er med titulær cirkel, -en stemmeaktiveret applikation på sociale medier. Det handler om popularitet. Du kan gå foran og være dig selv, en anden, uanset hvad du vil, bare bliv populær.

Sidste år, deltager Alex Hobern vandt £ 75.000 poserer som “Kate.” I år vil det dog være 100.000 pund. Så hvem tror du vil falske det mest for at vinde den store præmie?

Deltagerne er for det meste dommerne, hvor de vurderer hinanden med hensyn til popularitet. Hvis du ikke er så populær, du bliver blokeret. Men det er ikke alt. Du kommer også til at møde de andre spillere, før du er elimineret. Så vi kan sige, at i sidste ende går den mest populære spiller i slutningen af ​​serien hjem med pengepræmien.

Det bedste ved den anden sæson er, at seerne får flere interaktioner med deltagerne. De kan påvirke, hvordan deltagerne spiller. Jeg tror, ​​det vil føre til uventede og overraskende konsekvenser, nej? Vi skal bare vente og se.

Emma Willis (Big Brother) er vært for showet, så gå ikke glip af det. Circle sæson 2 udsendes den 24. september 2019, live på Alle 4. Hvis du ikke kan huske, hvad der skete sidste år, så lad os gennemgå denne sammenfattning, før den anden sæson har premiere:

Alle 4 – kompatible streamingplatforme

Den bedste ting ved All 4 er, at du kan se dens indhold på næsten alle enheder, der er kendt af mennesker. Så uanset hvilken platform du bruger, har alle 4 dig dækket. Du kan stream The Circle sæson 2 på:

Circle sæson 2 overalt – afskedsord

Cirklen er blevet stærkt forfremmet af Kanal 4 i opførelsen til sæson 2’s premiere. Hvis det er lige så populært som i den foregående sæson, er det værd at reklamere for det. Sidste sæson fik 1 million seere, men nu, som alle over hele verden kan streame det, hvem ved, hvordan ratings vil være.

Streaming af Channel 4 i udlandet er nu muligt med en VPN. Lige oprette forbindelse til en britisk server, og du streamer Circle S2 live hvor som helst. Jeg er en stor fan af showet. Så hvis du har lyst til at snakke om, hvem der måske vinder det, så kontakt mig i kommentarerne herunder.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me