Sådan ser du CNBC uden for USA med en VPN eller smart DNS

Den globale økonomi skifter. Handelspolitikken ændrer sig, og markederne omdefinerer sig selv for at følge med. Dette er tid til at være opmærksom på finansielle nyhedswebsteder, som CNBC.


Sådan ser du CNBC uden for USA

Sådan ser du CNBC uden for USA

Er CNBC tilgængelig uden for USA?

CNBC er på trods af kontroverserne omkring det en af ​​de mest overvågede finansielle nyhedskanaler. CNBC har forskellige versioner uden for USA, der imødekommer forskellige finansielle markeder. Imidlertid kan den amerikanske version af kanalen ikke fås uden for USA. Hvis du ønsker at være på toppen af ​​det finansielle marked i USA, bliver du nødt til at finde en måde at fjerne blokering af CNBC i udlandet.

Jeg vil forklare to metoder, du kan bruge til dette: VPN og Smart DNS.

Sådan fjernes blokering af CNBC i udlandet ved hjælp af en VPN

Den første metode, jeg vil forklare for at fjerne blokering af CNBCs regionale begrænsninger, er VPN-metoden. En VPN, forkortelse for Virtual Private Network, er en software, der krypterer dine data og omdirigerer al din trafik til en privat og sikker forbindelse. En VPN kan hjælpe dig med at forblive anonym og sikker online, selvom du bruger offentlig WiFi.

Årsagen til, at en VPN kan fjerne blokering af regionalt begrænset indhold, er, at en VPN forbinder dig til forskellige servere over hele verden for at etablere den sikre forbindelse, jeg nævnte tidligere. Når du opretter forbindelse til en server, der ikke findes i dit land, ændres din offentlige IP-adresse for at afspejle serverens. Sådan kan en VPN hjælpe dig med at fjerne blokering af regionale begrænsninger.

Sådan opretter du en VPN

Det er relativt nemt at abonnere på og oprette en VPN. Sådan kan du få en VPN og fjerne blokering af CNBC overalt i verden:

  1.  Gå til en VPN-udbyders websted, og tilmeld dig tjenesten.
  2. Download det program, der passer til den enhed, du vil bruge. Som tommelfingerregel har VPN’er en app til Mac, Windows, iOS, og Android enheder.
  3. Start appen på din enhed og log ind.
  4. Opret forbindelse til en amerikansk server og vent et par sekunder på, at forbindelsen oprettes.
  5. Gå til CNBCs live stream og nyd! *

Det er så let! Den gode ting ved en VPN er, at de allerede har applikationer (nogle gange endda browser plugins), som du kan bruge. Du behøver ikke have en teknisk baggrund for at bruge en VPN.

Bedste VPN til at streame CNBC live

Jeg foreslår, at du abonnerer på ExpressVPN. Det betragtes som den øverste VPN-tjenesteudbyder og har en lang liste med funktioner, der hjælper den med at bevare sin position globalt. ExpressVPN har over 2000 servere i mere end 94 lande, så du potentielt kan fjerne blokering af flere geo-blokerede websteder.

ExpressVPN har en pålidelig 30-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan teste den ud og se, om tjenesten fungerer for dig.

Hvis det ikke ender med at være tilfældet, her er en liste over andre VPN-udbydere, som du kan prøve:

Sådan ser du CNBC i udlandet med en smart DNS

Den anden metode, du kan bruge til at fjerne blokering af den amerikanske CNBC i udlandet, er ved hjælp af en Smart DNS. En smart DNS, i modsætning til en VPN, er en service, du kan abonnere på, der er specifik for at fjerne blokering af geobegrænsede websteder. I modsætning til en VPN er en Smart DNS ikke en tjeneste, der beder dig om at vælge en server, du vil oprette forbindelse til. En udbyder har en liste over ikke-blokerede kanaler, der er tilgængelige via Smart DNS.

Med andre ord, når du vil fjerne blokering af en bestemt kanal med en Smart DNS, skal du sørge for, at kanalen understøttes af den Smart DNS, du vælger.

Nogle få ting at huske på, når du bruger en smart DNS

Som jeg nævnte ovenfor, er en smart DNS ikke den samme som en VPN. En VPN vil sikre dine online data og trafik, mens en Smart DNS kun maskerer din IP. Det er rigtigt, din offentlige IP-adresse ændres faktisk ikke, når du bruger en Smart DNS. Andre ting, du skal være opmærksom på, er:

  • En smart DNS påvirker ikke din internethastighed.
  • Smart DNS-proxies beskytter dig ikke mod DNS-kapring eller gennemsigtige proxies.
  • En smart DNS skal konfigureres i modsætning til en VPN.
  • Konfigurationen af ​​en smart DNS kan udføres på et bredere udvalg af enheder, f.eks PC, Mac, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, PS3, PS4, Xbox, iOS, etc…

Bedste Smart DNS til at fjerne blokering af CNBC

Jeg bruger Unlocator som min Smart DNS. Det giver dig adgang til over 200 ikke-blokerede kanaler, inklusive CNBC, og har et fantastisk kundeserviceteam, der altid er klar til at hjælpe. Unlocator indeholder også guider og tutorials, der leder dig gennem konfigurationsprocessen.

Unlocator har et gratis prøveperiode på 7 dage uden kreditkort og har en 14-dages refusionspolitik. Prøv det, det er en utrolig tjeneste, der sparer dig meget tid og energi med din streaming.

Se CNBC uden for USA – endelige tanker

Der har du det, to lette metoder til at fjerne blokering af den amerikanske version af CNBC. Jeg vil foreslå, at du prøver begge metoder og ser, hvilken der fungerer bedst for dig. Hvis du kun er interesseret i at streame et par kanaler, kan en Smart DNS muligvis være tjenesten for dig. Hvis du er interesseret i ideen om online sikkerhed, er en VPN det, du skal se på.

* Den amerikanske version af CNBC kræver en amerikansk tv-udbyder for at få adgang. Hverken en VPN eller en smart DNS vil være i stand til at fjerne dette krav.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me