Sådan ser du DirecTV nu i England

DirecTV Now er en af bedste streaming platforme i branchen. Streamingtjenesten tilbyder sine abonnenter en 330+ kanalopstilling såvel som premium netværk som HBO, Showtime og Starz minus eventuelle ekstra gebyrer.


Det er perfekt til enhver, der ønsker at skifte fra kabel til kabeludskæringsmuligheder. men det er blokeret uden for USA. Så hvis du vil se DirecTV nu i England, det bliver du nødt til Brug en VPN eller Smart DNS at gøre streaming det muligt. Jeg lavede klippet, og det er på tide, du gjorde.

Sådan ser du DirecTV nu i England

Sådan ser du DirecTV nu i England

Sådan ser du DirecTV nu i England ved hjælp af en VPN

Til skuffelse for mange uden for USA, DirectTV Now er ikke tilgængelig i udlandet.

Hvis du er interesseret i at se DirecTV Now i England, Canada, Italien, Tyskland eller ethvert andet land over hele kloden, skal du narre disse lande til at tro, at du er i USA. Dette trickery kan udføres ved hjælp af en VPN.

På grund af geo-begrænsninger, mange mennesker har ikke adgang til indhold fra andre lande. Indholdsudbydere kontrollerer, hvilke geografiske områder får adgang til deres indhold. Så hvis du ikke befinder dig i det geografisk godkendte område, nægtes du adgang til det, du ønsker. Ved at oprette forbindelse til en af ​​VPNs amerikanske servere registrerer DirecTVs websted imidlertid en kvalificeret IP-adresse. Derfor bliver du det givet adgang til DirecTVs tjenester. Sådan fungerer det:

 1. Lave et VPN-abonnement.
 2. Du skulle nu download og installer VPN-appen på din enhed.
 3. Åbn VPN-applikationen.
 4. Log ind med din VPN-konto.
 5. Søg efter en amerikansk server og opret forbindelse til det
 6. Få en amerikansk IP-adresse.
 7. Stream DirecTV Now’s indhold uanset hvor du er. 

Bedste VPN til DirecTV Now i England

Hvis der er en VPN, der er værd at nogens opmærksomhed er, er det ExpressVPN. Denne udbyder tilbyder intet andet end konstante hastigheder, fremragende tjenester, og stabile forestillinger. Selvom ExpressVPN er lidt dyrere, viste denne udbyder sig opretholde brugernes privatliv mens fjernelse af deres yndlingsindhold.

ExpressVPN er det perfekte valg for online streamere på grund af deres funktion optimerede servere. Hvis du vil tjekke andre VPN’er, kan nedenstående tabel hjælpe dig:

Sådan ser du DirecTV nu i Storbritannien ved hjælp af en smart DNS

En anden måde at gøre det på at få DirecTV i England er gennem en smart DNS. Nu er dette et online værktøj, der sikrer garanterede resultater med hurtige hastigheder. Ingen sikkerhed er sikret, da dette værktøj ikke gør noget for at kryptere din trafik. Faktisk holder den din IP som den er, og giver dig hovedsageligt mulighed for at se ud til at være et andet sted. Dette hjælper dig adgang til geobegrænset indhold. Manglen på kryptering gør processen meget hurtigere. Følg nedenstående trin til fjern blokering af DirecTV i Storbritannien:

 1. Få dine hænder på en Unlocator-abonnement.
 2. Se videoer / installationsvejledninger.
 3. Konfigurer din smarte DNS på din enhed.
 4. Gå videre til DirecTVs websted.
 5. frit få adgang til alt DirecTVs indhold.

Et smart valg til en smart DNS er Unlocator. Det danske firma bag dette produkt er perfekt til omgå geo-begrænsninger og fjerne blokering af indhold. Du får adgang til mere end 200 kanaler i løbet af en 7-dages gratis prøveperiode.

Om DirecTV nu

DirecTV Now er en abonnementsbaseret streamingtjeneste, som lader abonnenter i USA gøre det se materiale, der tilbydes på kabelkanaler minus forpligtelsen. DirecTV tilbyder nu flere kanaler end de fleste konkurrenter. Det inkluderer kanaler (ABC, CBS, Fox og NBC) til de fleste markeder. dens interface er temmelig let med nogle velkomst “Kabellignende” funktioner som at skubbe mellem kanaler.

Takket være denne streamingtjeneste får du muligheden for se live tv via internettet. Få mere end 65 levende tv-kanaler for $ 40 / måned på enhver enhed, du vælger. Se abonnementsplanerne for DirecTV nu: Der er fire basepakker tilgængelige plus en spansk sprogpakke.

 • Lev lidt er $ 40 om måneden for mere end 65 kanaler,
 • Helt rigtigt opkræver $ 55 på en månedlig basis for mere end 85 kanaler.
 • Bliv stor tilbyder mere end 105 kanaler for $ 65 per måned.
 • Skal have det pakken topper til $ 75 pr. måned for 125+ kanaler.
 • Todo y Más giver sine brugere 50 spanske sprogkanaler. Til $ 45 tilbyder tjenesten mere end 40 engelsksprogede kanaler.

Liste over understøttede enheder

DirecTV Now er tilgængeligt på smartphones, computere og tv’er med en kompatibel streamingenhed. Du har mulighed for at stream mere end 100 kanaler med levende tv skal du streame dem på en af ​​disse enheder:

 • Roku
 • Apple TV
 • Google Chromecast
 • Apps
 • Browsere
 • Amazon Fire TV

Hent DirecTV nu i England

DirecTV Nu er en fantastisk mediestreamingsplatform. Det er en skam, at det kun er tilgængeligt i USA. Heldigvis har du to metoder, du kan bruge til at fremstille DirecTV tilgængeligt i England.

Lige Brug en VPN eller en Smart DNS, og du vil kunne nyde streaming af DirecTV Now uden for USA og i England på kort tid. Fortæl os dine tanker i kommentarerne herunder.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map