Sådan ser du DirecTV uden for USA via VPN eller Smart DNS

Bemærk: Hvis du ikke føler, at du har brug for yderligere oplysninger om Smart DNS eller VPN, kan du registrere dig direkte på ExpressVPN. Ved at vælge en amerikansk server vil du være i stand til at fjerne blokering af alle amerikanske geo-blokerede kanaler inklusive Direct TV.


Sådan fjernes og blokerer DirecTV overalt uden for USA ved hjælp af VPN eller Smart DNS Proxies

Sådan fjernes og blokerer DirecTV overalt

Sådan får du adgang til DirecTV i udlandet ved hjælp af VPN

VPN er et fantastisk værktøj til at omgå restriktioner, der pålægges amerikanske streamingtjenester som DirecTV. VPN giver dig mulighed for at ændre din IP-adresse. Derfor ser du ud til at være praktisk taget placeret i USA. Når du har fået en amerikansk IP-adresse, har du adgang til alle amerikanske geo-blokerede kanaler. VPN har sit eget sæt funktioner.

 • VPN giver dig mulighed for at kryptere din trafik fuldt ud. Ikke mere aflyttning fra regeringsagenturer eller internetudbydere.
 • Ved at ændre og skjule din IP-adresse giver VPN dig online anonymitet. Dette forhindrer websteder i at spore dig.
 • Mens smart DNS er magtesløs mod DNS-kapring og gennemsigtige fuldmagter, fungerer VPN fejlfrit, selv i nærvær af disse politikker.
 • Når du har valgt en amerikansk VPN-server, blokeres alle streaming-kanaler i USA. Nyd streaming af direkte tv, Netflix, Hulu Plus, HBO Go og mange flere.

Der er nogle trin, du skal følge for at få adgang til DirecTV i udlandet. Du finder dem nedenfor.

Trinene

Her er hvad du skal gøre for at se DirecTV uden for De Forenede Stater:

 1. Gå til ExpressVPN‘S websted, og tilmeld dig deres service.
 2. Download derefter og installer deres VPN-applikation på din streamingenhed. Du finder klienter til Android, iOS, PC og Mac.
 3. Når installationen er udført, skal du logge ind med dine VPN-legitimationsoplysninger.
 4. Nu skal du surfe gennem serverlisten, og vælg en der er placeret i USA.
 5. Endelig skal du starte DirecTV, så snart du opretter en forbindelse.
 6. Se kanalen overalt i verden uden problemer.

Der er dedikerede VPN-apps på iPhone, iPad, Android-telefoner / tablets, og Windows / Mac-computere, leveret af VPN-tjenesteudbydere såsom ExpressVPN. Med sådanne apps er det ret let at konfigurere din enhed med VPN.

Bedste VPN til DirecTV

Med lidt research er jeg kommet med 4 af de bedste VPN’er til DirecTV. Jeg tog hensyn til alle de faktorer, der gør dem til dit øverste valg at bruge, når du vil streame DirecTV i udlandet. Her er de:

ExpressVPN

Det finder du ExpressVPN er den øverste placering på vores liste på grund af at have hundreder af servere på 29 lokationer i hele USA. Den bedste ting ved denne VPN er, at selv med kryptering forbliver din forbindelse så hurtig som nogensinde. Dette betyder, at du kan se dine foretrukne shows uden nogen bufferforstyrrelser.

Deres supportpersonale er meget venlige og kan kontaktes via live chat for at hjælpe dig med ethvert problem, du måtte møde. Derudover vedtager ExpressVPN en streng no-logs-politik, hvilket betyder, at du kan være i stand til at surfe på internettet uden at bekymre dig om, om dine aktiviteter gemmes eller ikke. Desuden tillader denne VPN op til 5 samtidige forbindelser. Få det bedste ud af det, og del din konto med to andre brugere, der værner om online-sikkerhed.

NordVPN

NordVPN tilbyder muligvis det højeste antal servere fra enhver VPN-udbyder i USA. Du finder mere end 1000 servere i USA og 5000+ i alt over hele kloden. Deres servere er meget hurtige, men kan se et lille fald af og til. Dette påvirker dog overhovedet ikke din streamingoplevelse.

NordVPN udmærker sig, når vi taler om sikkerhed og privatliv. De tilbyder funktioner som ingen anden, inklusive dobbelt VPN, dedikeret IP, CyberSec og anti-DDoS-beskyttelse. NordVPN-kunder kan logge på servere på op til 6 enheder ad gangen. Dette betyder, at du kan se geobegrænset indhold på flere enheder på én gang.

BulletVPN

BulletVPN er en anden VPN, der viste sig at være værd at nævne. Det har servere i 30 lande, hvilket betragtes som et lille beløb sammenlignet med de andre. Men når du taler om deres servere i USA, skal du vide, at det er en af ​​de få, der kan fjerne blokering af Netflix i hurtige hastigheder. For ikke at nævne, at DirecTV er temmelig let at få adgang til, når du opererer med deres service.

Bullet VPN understøtter OpenVPN, L2TP / IPSec, IPSec, IKEv2, PPTP-protokoller og tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du finder applikationer på næsten ethvert operativsystem, der findes derude, inklusive dem på pc, Mac, Android og iOS. For ikke at nævne, at du kan forbinde 5 enheder under en konto på samme tid.

SurfShark

SurfShark bruger AES-256-GCM og SHA-512-kryptering til at beskytte dine data og tilbyder sit eget DNS-netværk samt indbygget DNS-, WebRTC- og IPv6-lækagebeskyttelse. Indtil videre så godt, men vent der er mere. Det er baseret på De Britiske Jomfruøer. Ved du hvad det betyder? Du behøver ikke at bekymre dig om lovgivningen om dataopbevaring, da regionen ikke hører til landene 5 Eyes eller 14 Eyes

Surfshark begrænser ikke antallet af samtidige forbindelser, som brugerne kan have, hvilket betyder, at du vil være i stand til at dele en VPN-forbindelse med nogen omkring dig, mens du bruger den samme konto. Denne VPN giver os mulighed for at stole på deres politik uden logning, fordi den faktisk eksisterer, i modsætning til nogle andre VPN’er, der hævder at respektere vores privatliv.

Sådan fjernes og blokerer DirecTV uden for USA ved hjælp af smarte DNS-proxy

For at fjern blokering af DirecTV uden for USA, skal du narre det til at tro, at du får adgang til det fra inde i USA. Smarte DNS-proxies giver dig mulighed for at gøre netop det. Hvis du vælger Smart DNS for at låse DirecTV op, behøver du ikke installere yderligere software på din streamingenhed. Smarte DNS-proxies har en liste over fordele.

 • Smart DNS fungerer på næsten alle streaming-enheder. iPhones, IPads, Android, PS4 / PS3, Xbox, Smart TV’er, Apple TV, Amazon Fire TV og Roku er alle kompatible med Smart DNS.
 • Smart DNS ændrer kun ruten for nogle bit i din forbindelse. Som et resultat, din Internethastighed vil ikke lide.
 • Smart DNS ændrer eller tildækker ikke din IP-adresse. Denne funktion er praktisk, hvis du besøger lokale websteder og tjenester meget.
 • Smart DNS giver dig mulighed for at se streaming-kanaler fra forskellige lande på samme tid. Fjern blokering af DirecTV, CBC Canada og CanalPlay. Det er ikke nødvendigt at konfigurere din oprindelige Smart DNS-opsætning igen.

Det er vigtigt at vide, at smart DNS bliver ubrugelig, hvis din internetudbyder udsætter DNS-kapring og gennemsigtige fuldmagter.

Unlocator er min foretrukne Smart DNS-service. De har en liste med ca. 120 fjerne blokering af streamingkanaler. Derudover finder du videoer / vejledninger om, hvordan du konfigurerer din enhed med Smart DNS. Tjek deres gratis 7-dages prøveperiode her.

Sådan fjernes blokering af DirectTV ved hjælp af Smart DNS eller VPN – Diverse oplysninger

DirecTV er tilgængeligt på følgende enheder.

 • iPhone / iPad
 • Android-telefoner / tabletter.
 • Amazon Kindle
 • Windows / Mac-computere.

Når du er færdig med at konfigurere din streamingenhed med Smart DNS eller VPN, kommer du til at fjerne blokering af Direct TV sammen med alle andre amerikanske onlinekanaler.

 • Amazon Fire TV
 • Crackle
 • M-GO
 • Netflix
 • HBO GO
 • Hulu Plus
 • MLB.TV
 • WWE-netværk
 • UFC
 • NBA-spilletid
 • EN&E.
 • NHL Game Center
 • Historie
 • Livstid
 • Disney og mange flere.

DirectTV uden for USA – Fjern blokering / se

Det er sandsynligvis alt hvad du behøver at vide om at fjerne blokering af DirecTV overalt uden for USA ved hjælp af Smart DNS eller VPN. I tilfælde af at du har brug for yderligere oplysninger eller instruktioner om opsætning af en bestemt enhed, skal du venligst efterlade en kommentar nedenfor.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me