Sådan ser du japansk tv uden for Japan

Landet med den stigende sol er et dumt sted at være. Japan er et land, der skaber verdens opmærksomhed for sin konstant udviklende livsstil og elskværdige sociale protokoller. Nogle mennesker betragter Japan som en planet i sig selv. At besøge Japan er livsændrende, og du bliver bare nødt til at opleve det for dig selv at vide, at det er sandt. Hvis rejsen til Japan ikke er i kortene, kan du få en smag på, hvad der er ved at binge på noget japansk tv.

Sådan ser du japansk tv uden for Japan

Sådan ser du japansk tv uden for Japan

Den, der fortalte dig, at det ikke er muligt, har ikke hørt om en VPN. Internettet giver i dag enhver mulighed for at besøge Japan praktisk talt, og en VPN er den metode, der bruges til dette formål. At se japanske tv-kanaler som japansk Netflix, Fuji TV, Nippon TV, Rakuten, J Sports, Hulu Japan og Animax regelmæssigt kan være den tætteste ting at opleve livet i landet, så få en VPN og ganbatte (が ん ば っ て)!

Sådan ser du japansk tv uden for Japan

Hvis du vil fordype dig i noget japansk, kan du abonnere på en VPN, få en Japansk IP, og omfavne din nye japanske online identitet. Derudover har Japan en fascinerende og mangefacetteret kultur med de dybeste traditioner, som du kan lære alt om gennem japansk tv. Uanset om du bare ønsker at stifte bekendtskab med et af de mest innovative lande på planeten eller lære japansk, ser japansk tv som den bedste mulighed. At være uden for Japan er ikke et problem, hvis du har en god og pålidelig VPN i lommen.

Sådan ser du japansk tv uden for Japan ved hjælp af en VPN

En VPN opretter en virtuel krypteret tunnel mellem dig og en fjernserver, der drives af VPN-tjenesten. VPN omdirigerer dine data via den server, der er placeret i et land, hvor det indhold, du prøver at få adgang til, er baseret. En VPN fungerer ved at få dig til at se ud som om du er i Japan. På den måde kan du få adgang til tjenesten ligesom en almindelig lokal. Dette er de trin, du skal følge for at se japansk tv uden for Japan:

 1. Tilmeld dig en VPN, der leverer VPN-servere i Japan som ExpressVPN.
 2. Download og installer din VPN-app på din pc, Mac, Android eller iOS-enhed.
 3. Start applikationen, og log ind.
 4. Vælg en japansk server, og opret forbindelse til den.
 5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig, at der er foretaget en ændring.
 6. Fra nu af kan du surfe på Internettet med din japanske IP-adresse, som om du er i Japan.

I test fandt vi ExpressVPN at være den mest pålidelige og kraftfulde tjenesteudbyder på markedet. Det er tillid, etableret, følger en stram privatlivspolitik og implementerer kryptering til de højeste standarder. Det fører overhovedet ingen logfiler og betragtes som perfekt til at beskytte dit online privatliv. For mere information om andre dygtige tjenesteudbydere skal du sørge for at tjekke nedenstående tabel. Klik her for bedste VPN til Japan.

VPN fordele

En VPN leverer ekstremt sikre forbindelser mellem private netværk, der er forbundet via Internettet. Derudover tillader det eksterne computere at virke som om de arbejdede på det samme sikre, lokale netværk. Faktisk kunne du være hjemme og få adgang til din virksomheds computere, som om du sad på arbejdet. Er der noget bedre? I tilfælde af, at virtuel rejse ikke var nok for dig, nedenfor er de mange andre funktioner, som en VPN kan udføre:

 • Få en ny og midlertidig IP-adresse.
 • Download og del filer sikkert.
 • Brug offentlige WiFi-hotspots sikkert og sikkert.
 • Spar brugernes penge med grænserelaterede køb.
 • Kom omkring blokke og andre former for censur.
 • Ser ud til at bruge internettet fra et andet land.
 • Skjul browseaktivitet fra lokale netværk og internetudbydere.
 • Lær nemt kanji, hiragana og katakana ved at se japansk indhold online.

Top japansk drama

 • Tonari ingen Kazoku wa Aoku Mieru
 • Erased
 • Foråret er kommet
 • Kuragehime (Princess Jellyfish)
 • Todome no Kiss
 • Hibana: Gnist
 • Gentag (Unmei o Kaeru Juukagetsu)
 • Momikeshite Fuyu
 • Millioner yen kvinder
 • aingen

Se japansk tv uden for Japan

Det kræver virkelige oplevelser og interaktioner for at få fat i japanske skikke, kultur og stemning. Men hvis du befinder dig halvvejs over hele verden, er musikvideoer, reklamer, nyheder og inspirerende foredrag de tætteste ting, du kommer til en orientalsk stemning. Og det er kun muligt med en VPN på en af ​​dine streaming-enheder. Når du har fået din VPN til at fungere, kan du se japansk tv uden for Japan uden komplikationer og minimal indsats overalt i verden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me