Sådan ser du Voot uden for Indien

Sådan fjernes blokering af Voot i USA, UK, Australien, UAE, New Zealand eller andre steder uden for Indien? Voot er uden tvivl den mest populære streamingtjeneste i Indien, og med kun halvandet år i service har video on demand-platformen stadig meget at se frem til. Streamingtjenesten er også for nylig blevet omdirigeret, så brugerne bliver stadig vant til sin nye identitet. Voot har en lang række planer for 2018, der starter med udrulningen af ​​sin premium service. Tjenesten planlægger at levere det nyeste eksklusive indhold til sine premiumabonnenter og også til at nå ud til det internationale publikum ved at levere op til 50.000 timer video fra sit moderselskab, Viacom 18’s bibliotek, samt tv-kanaler, der vil være skræddersyet til hvert nøglemarked.


Sådan ser du Voot uden for Indien

Sådan ser du Voot uden for Indien

Voot i udlandet

Hvis du er en indianer, der bor i diasporaen, er chancerne for, at du klør for at få en forsmag på dette nyvundne eksplosive indhold. Den eneste hindring, du måtte finde på din måde, er det faktum, at internetudbydere på din nuværende placering muligvis ikke er til støtte for brugere, der streamer gennem Voot. Du ender med en fejl, der åbenlyst siger, at du ikke vil kunne få adgang til webstedet. Her er hvad du får:

”Vi udvider et trin ad gangen. Så smigrede som vi er at vide, hvor ivrig du er efter at forbruge vores indhold, arbejder vi hårdt, da vi kan give dig den underholdning, du fortjener. Indtil da er vi kun tilgængelige i Indien. Hold øje med, så når vi ud til dig, når vi er tilgængelige i dit land. ”Voot-fejlmeddelelse

Dette er en hindring, der kan løses, men kun hvis du er opmærksom på den rigtige løsning til implementering. Kort sagt skal du få en indisk IP-adresse for at se indiske kanaler som Voot, SonyLiv og Hotstar i udlandet. 

Brug af en VPN til at fjerne blokering af Voot uden for Indien

En VPN-tjeneste kan bruges til at omgå alle de begrænsninger, du vil have, når du får adgang til Voot uden for Indien, fordi når du tilmelder dig en troværdig udbyder, bliver din forbindelse derefter krypteret. Dette betyder, at du kan skjule de aktiviteter, du ville have foregået online. Du vil være i stand til at skjule alt dette for din ISP-udbyder såvel som enhver anden part, der vil vide, hvad du laver på Internettet. Ingen ville være i stand til at finde ud af, hvad du laver online, på grund af krypteringen, som at oprette forbindelse til en ekstern server vil kunne give dig.

Abonnering på en VPN-tjeneste betyder også, at du derefter bliver anonym online. Når du opretter forbindelse til en fjernserver, ændres din IP-adresse straks fra den faktiske, der reflekterer din placering til en virtuel, der afspejler placeringen af ​​fjernserveren som din faktiske placering. I dette tilfælde betyder forbindelse til Voot uden for Indien at abonnere på en udbyder, der har servere baseret i Indien. Når dette er gjort, kan du få adgang til Voot, uanset hvor i verden du måtte være.

Der er masser af udbydere derude, der hævder at tilbyde en service, du kan stole på, på trods af ikke at have den infrastruktur, der kræves for at tilbyde dette serviceniveau. Mange af dem er endda kendt for at annoncere, at deres service er gratis for at lokke et stort antal intetanende brugere ind i deres ordning. Hvad der normalt sker med de fleste af disse “gratis” udbydere, er at de ender med at registrere dine browseaktiviteter og sælge logs ud til tredjepartsfirmaer. De er også kendt for at bombardere dig med irriterende annoncer og spammy-e-mails, som vi er sikre på, at du ikke værdsætter.

Sådan får du Voot i USA, UK, Australien, uden for Indien med VPN

  1. Tilmeld dig en VPN-udbyder; en, der har servere i Indien.
  2. Download og installer VPN-appen, der findes i det sendte link.
  3. Derefter, oprette forbindelse til en indisk VPN-server, som giver dig en indisk IP-adresse
  4. Alt hvad du skal gøre nu er at besøge Voot og binge-watch alt det indiske indhold, du ønsker.

De bedste VPN’er til at fjerne blokering af voot uden for Indien

For at fjerne blokering af Voot overalt i verden er det eneste, du skal gøre, at abonnere på en top VPN-service til Indien. For at hjælpe dig med at tage din beslutning har vi allerede afsluttet et par afprøvede udbydere, som vi er sikre på, er i stand til at holde dig sikker, når du kommer online.

1. ExpressVPN

Med næsten et årti i branchen har ExpressVPN allerede givet sig et navn som den mest pålidelige VPN-service på markedet. Udbyderen er baseret på De Britiske Jomfruøer, og den har vundet adskillige priser, der cementerer sin position som den førende online sikkerhedsudbyder. Tjenesten er kendt for sin ekstraordinære kundeservice såvel som sin brugervenlige VPN, der blev udviklet med det første brugere i tankerne. Udbyderen driver et netværk på ca. 2000 servere, der alle er godt fordelt mellem forskellige lande over hele verden, inklusive Indien. ExpressVPN tilbyder alle de store VPN-protokoller (OpenVPN, PPTP, IPSec og L2TP) til sine kunder at vælge imellem, og tillader også, at hver abonnent har op til 3 samtidige enheder tilsluttet en konto. Når du tilmelder dig, har du lovet en forbindelse, der ikke har nogen logfiler, samt ingen grænser for den båndbredde, som du gerne vil bruge. Tjenesten giver dig også mulighed for at skifte servere så meget som du vil, og hvis du vælger at bruge deres specielle udvalg af stealth-servere, vil det være næsten umuligt for selv de mest internetbegrænsende regioner at finde ud af, at du bruger en VPN . I betragtning af de lidt højere omkostninger ved et abonnement på ExpressVPN, kan det være en god ide at tilmelde sig deres 30-dages pengene-tilbage-garanti-tilbud for at prøve alt på første hånd.

2. IPVanish

Ikke mange udbydere ejer alle deres servere, som IPVanish gør. Udbyderens 1000+ servere overvåges og kontrolleres alle direkte i deres hovedkvarter i Florida, hvilket betyder, at de ikke behøver at konsultere med andre tredjepartsfirmaer, når noget går galt. Deres beskedne netværk af servere har op til 40.000 IPS, og de er også kendt for at være blandt de hurtigste servere, du kan oprette forbindelse til. Avid online-spillere foretrækker faktisk tjenesten, fordi de ikke oplever nogen form for forsinkelse sammenlignet med hvad der normalt sker med andre udbydere. IPVanish er også kendt for at integrere godt med Kodi. Dette giver dig mulighed for at streame indhold gennem de mest populære Kodi-tilføjelser og også fjerne blokering af Voot, uanset hvor du måtte være. Hvis du har et relativt stort antal enheder, som du gerne vil beskytte via VPN, finder du sandsynligvis denne udbyders kapacitet til at have op til 10 samtidige forbindelser pr. Brugernavn meget praktisk. IPVanish’s VPN-app er også værd at nævne. Udbyderen benytter versioner af denne software med grøn tema, der har forskellige versioner, der kan downloades. Du skal være i stand til at køre det på dine Windows, iOS, Mac OS, Linux og Android-baserede enheder uden problemer overhovedet. IPVanish har en unik 7-dages pengene-tilbage-garantimulighed, der giver dig mulighed for at afprøve tjenesten, inden du træffer din endelige beslutning.

3. NordVPN

Afvikling af vores liste har vi NordVPN, en Panama-baseret udbyder, der er berømt for sin dobbelte krypteringsfunktion. Udbydernes valg af 4000+ servere betyder, at det er godt i stand til at gøre det muligt for sine kunder at overføre data gennem to servere i stedet for en, hvilket forbedrer niveauet for datakryptering. Dette er ikke den eneste fordel, brugerne får ud af at have et så stort netværk til rådighed. NordVPN-abonnenter kan også vælge, hvilke servere de skal oprette forbindelse til fra en specialiseret serverliste, hvor serverne er optimeret til ydeevne. Disse servere på listen er kategoriseret i den rækkefølge, der er bedst til online spil, torrenting, download af filer samt streaming. Uanset hvad du holder op med online, garanterer NordVPN, at ingen af ​​dine browsersposter holdes gennem deres nul-logpolitik. Tjenesten giver også mulighed for op til 6 samtidige forbindelser og tilbyder alle de 5 tunnelprotokoller, du kan vælge imellem. NordVPN er i stand til at fjerne blokering af Voot uden for Indien. For at prøve deres premium-service skal du dog tilmelde dig deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Resume om, hvordan man fjerner blokeringen af ​​voot uden for Indien

Der er ingen grund til at du bør gå glip af nogen af ​​de serier og film, der tilbydes af Voot. At være uden for Indien er ikke længere en hindring, så længe du ved, hvilken VPN-service du skal abonnere på. Du kan stole på ExpressVPN, IPVanish eller NordVPN for at fjerne blokering af Voot uden for Indien for dig.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me