Sådan ser du World Snooker Championship 2019 Live Online

Verdens største snookerturnering starter den 20. april og slutter den 6. maj 2019. At være uden for Storbritannien gør mig ikke berettiget til at få adgang til BBC iPlayer – kanalen, der udsender begivenheden live – og derfor begyndte jeg at søge efter alternativer.


Som et resultat af geo-blokering, ingen uden for England har adgang til BBC iPlayer. Dog kom jeg over to værktøjer det kunne hjælpe mig med at få BBC iPlayer i USA, Australien, Canada, Kina eller andre steder. Følg denne vejledning nedenfor, hvis du vil streame World Snooker Championship 2019 live på enhver pc, Mac, Android, Xbox, PS4, Apple TV, Fire TV Stick, iOS, Chromecast eller Roku.

Sådan ser du World Snooker Championship 2019 Live Online

Sådan ser du World Snooker Championship 2019 Live Online

Stream 2019 snooker-verdensmesterskabet live med VPN

Hvis du er i et hvilket som helst land uden for Storbritannien, kan du enten bruge en VPN eller Smart DNS-proxy til få BBC iPlayer, hvor du er. Selv hvis du var i USA, Australien, UAE, Kina, kan du falske at være i England, hvis du bruger en VPN-tjenesteudbyder.

Ved narre BBCs indholdsudbydere til at tro, at du er i England (når du virkelig ikke er det), får du adgang til BBC iPlayer hvor som helst let. Følg instruktionerne nedenfor for at se verdensmesterskabet i Snooker i 2019 live online.

 1. Vælg en velrenommeret VPN med mange servere.
 2. Næste, opsæt VPN-appen på din streamingenhed.
 3. Kom applikationen i gang og kigge efter servere i England.
 4. Opret forbindelse til en britisk server til få en britisk IP-adresse.
 5. Du kan nu få adgang til BBC, Now TV, Sky, ITV eller Channel 4 i udlandet.

Bedste VPN til verdensmesterskabet i snooker

Da ikke alle VPN’er fungerer med BBC iPlayer, anbefaler jeg, at du bruger ExpressVPN. Med denne VPN får du se World Snooker Championship live online. At have en VPN som denne ved din side kan gøre vidundere for din online oplevelse. Virksomheden beskæftiger en stærk 256-bit AES-kryptering at sikrer dit online privatliv og sikkerhed når du fjerner blokeringen af ​​indhold.

For så vidt angår at omgå geo-begrænsninger, er denne udbyder stort netværk af hurtige servere bidrager til dets blokering af succes. Du kan prøv ExpressVPN i 30 dage og afmeld, hvis du ikke kunne lide det. Hvis det er tilfældet, kan du tjekke følgende VPN-tjenester nedenfor.

Se verdensmesterskabet i snooker i 2019 online med smarte DNS-proxy

Hvis du nu bor i Storbritannien, kan du streame verdensmesterskabet i Snooker i 2019 gratis på BBC iPlayer’s BBC Two. Desværre kan snooker-fans ikke få adgang til BBC iPlayer uden for England på grund af geo-blokke, som en Smart DNS kan hjælpe med at fjerne blokering. 

Dette andet afblokeringsværktøj, jeg skal diskutere, er Smart DNS Proxy. Det er ikke det samme som en VPN med hensyn til sikkerhed, men det leverer de samme afblokerende resultater. Snooker fans kan bruge en Smart DNS til at fjerne blokering af BBC iPlayer uden for England. Smarte DNS-brugere vil bemærke hurtigere hastigheder, og det skyldes mangel på kryptering. Her er alt hvad du har brug for at vide om en smart DNS.

 • En smart DNS er meget kompatibel med de fleste streaming-enheder.
 • Du kan se BBC iPlayer på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV og Xbox.
 • Smart DNS lægger ikke dine data gennem krypteringsprocesser, hvilket betyder, at du ikke er beskyttet online.
 • Med en smart DNS forbliver din IP-adresse synlig for det offentlige øje og internetudbydere.
 • I tilfælde af at din internetudbyder booker til gennemsigtige fuldmagter eller DNS-kapring, så fungerer den smarte DNS ikke korrekt.

Årsagen til, at jeg foreslår Unlocator, er, at når jeg nåede hjælp, fik jeg et hurtigt svar. Dette er et kvalitetsprodukt, der tilbyder fremragende tjenester. Det er hurtigt, effektivt og kan fjerne blokering af over 200 kanaler i udlandet. Så hvis du vil se Betfred Championship Snooker 2019 live online, du tilmelder dig bedre Unlocator. Den gratis prøveperiode på 7 dage skal være betryggende.

Verdensmesterskab i snooker 2019

I alt 128 spillere skal vinde tre kampe for at tjene et eftertragtet sted på Crucible Theatre i Sheffield. De sidste faser løber fra 20. april til 6. maj. Vinderen modtager kontant et beløb på 500.000 £. På den anden side ender Runner-up med 200.000. Her er de øverste navne, der forventes at være til stede i turneringen:

 • Ronnie O’Sullivan
 • Mark Williams
 • Mark Allen
 • Judd Trump
 • Mark Selby
 • Neil Robertson
 • Ding Junhui
 • John Higgins
 • Shaun Murphy
 • Barry Hawkins
 • Marco Fu
 • Stuart Bingham

Verdensmesterskabet i Snooker i 2019 – Afslutning

Der er ingen tvivl om, at verdensmesterskabet i snooker er en ubemærket sportsbegivenhed. Stadig, hvis du er Storbritannien, kan det være lidt vanskeligt at finde måder at streame snooker live online.

Takket være tjenester som ExpressVPN og Unlocator, du kommer til at omgå regionale begrænsninger og se Betfred Championship 2019 overalt i verden. Når det er sagt, så lad os vide, hvad du synes om disse to metoder i kommentarafsnittet nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map