Se amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA

Hvordan se amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA? Så du har købt dig en Roku Ultra. Hvis du bor uden for USA, spekulerer du sandsynligvis på, hvordan du får mest muligt ud af din nye 4K-streamingenhed. Med hensyn til streamingkanaler kan du få hundreder af kanaler på Roku, hvis du bor i USA. I denne hjælpeguide viser jeg dig hvordan man opretter den nødvendige amerikanske Roku-konto at få disse apps. Du kan også lære at bruge VPN eller Smart DNS-proxies til fjern blokering af amerikanske kanaler på Roku Ultra i Canada, Tyskland, UK, Australien, Mexico, eller andre steder i udlandet.

Se amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA

Se amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA

Sådan får du amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA

Processen med at få amerikanske kanaler på Roku Ultra er opdelt i to trin. De første trin kræver, at du gør det oprette en amerikansk Roku-konto. Ellers kan du ikke tilføj amerikanske apps til din Roku. Det andet trin involverer dybest set opsætning af Smart DNS eller VPN for at kunne se amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA. Så her er det hvordan du kan registrere dig til en amerikansk Roku-konto i udlandet.

 1. Først opsætning VPN eller Smart DNS på din pc / Mac. Dette er et afgørende skridt. Uden det vil Roku markere din konto som ikke-USA.
 2. Gå nu over til https://my.roku.com/index og vælg ‘Opret konto’.
 3. Udfyld derefter de krævede oplysninger, og klik derefter på ‘Fortsæt’.
 4. Vælg derefter en pin, og klik på ‘Fortsæt’.
 5. På næste side skal du have betalingsmuligheder: Paypal eller kreditkort.
 6. Hvis du allerede ejer en Paypal-konto, skal du bruge betalingsmuligheden Paypal. Dit Paypal-land påvirker ikke din Roku-konto.
  • Brug en gyldig amerikansk adresse til at oprette din amerikanske Roku-konto. Du kan bruge Californien som din stat og 90210 som dit postnummer.
 7. Hvis du vælger Kreditkort som betalingsmulighed, skal du bruge din egen gade-adresse, der er knyttet til dit kreditkort.
  • Derefter skal du konvertere postnummeret til en gyldig postnummer.
  • Vær opmærksom på den by, der er knyttet til den nye zip, da den er påkrævet til Roku-kontoopsætningen.
  • Hvis du vil oprette en gyldig postnummer, skal du tage cifrene fra dit postnummer. Postnummer M1Z4L3 bliver 143. Tilføj nuller til slutningen, hvis du har mindre end 5 cifre i din postnummer. Så 143 bliver ZIP 14300.
 8. Nu, hvor du har færdiggjort din Roku-konto, skal du nulstille din Roku-streamingenhed til fabriksindstillinger. Brug derefter den nyligt oprettede amerikanske Roku-konto på din Roku-enhed.

Sådan tilføjes amerikanske kanaler til Roku Ultra uden for USA

Nu hvor du har registreret din amerikanske Roku-konto og brugt den til at logge ind på din Roku Ultra, er det tid til at tilføje amerikanske kanaler som HBO Now, Hulu, Sling TV og Amazon Prime.

 1. Tryk på knappen ‘Hjem’ på din fjernbetjening for at åbne hovedskærmen.
 2. Rul ned og vælg ‘Streaming af kanaler ‘ for at få adgang til Channel Store.
 3. Søg efter den kanal, du vil tilføje.
 4. Når du har fundet kanalen, skal du trykke på ‘OK’ på din fjernbetjening.
 5. Endelig skal du vælge ‘Tilføj kanal ‘ at installere kanalen på din Roku-enhed.

Brug af VPN til at se amerikanske kanaler på Roku Ultra Overseas

Det sidste trin for at se de amerikanske kanaler, du lige har føjet til din Roku Ultra, indebærer spoofing din online placering. Dette kan gøres på to måder. Den første er ved at bruge et virtuelt privat netværk, også kendt som VPN. Geo-begrænsede kanaler som Hulu, HBO GO eller Sling TV tjek din IP-adresse for at afgøre, om du er berettiget til at se deres indhold eller ej. VPN giver dig mulighed for at få en Amerikansk IP-adresse selvom du ikke bor i USA. Dette, til gengæld, narrer disse geoblokerede kanaler for at tro, at du i øjeblikket bor i USA.

 • Du kan omgå geo-begrænsninger pålagt alle amerikanske kanaler ved hjælp af VPN.
 • VPN giver dig også ekstra privatliv og sikkerhed online. Al din internettrafik er krypteret.
 • VPN kan ikke installeres direkte på selve Roku. Du skal konfigurere din VPN-forbindelse på en kompatibel router.
 • Hvis du beslutter dig for at konfigurere VPN på din router, vil alle streaming-enheder, der er tilsluttet denne router, dele dens VPN-forbindelse, inklusive Roku Ultra.

Du har sandsynligvis købt dig en Roku Ultra til dens 4K-streamingfunktion. Derfor er det vigtigt at tilmelde sig en VPN-udbyder med hurtige VPN-servere som f.eks ExpressVPN. Vi har gennemgået en hel del VPN-tjenester. Her er vores liste over de bedste og hurtigste VPN-udbydere, du kan bruge til fjern blokering af amerikanske kanaler på Roku Ultra.

Fjern blokering af amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA med smart DNS

Hvis du ikke har alt for problemer med at få din internettrafik krypteret, skal du bruge Smart DNS i stedet for VPN. Selvom denne mulighed mangler VPN’s ekstra privatlivsfunktioner, er den stadig billigere. Du får ikke beslutte, hvilke kanaler du får for at fjerne blokeringen, da de er bestemt af den Smart DNS-proxy-tjeneste, du bruger. Som med VPN skal du dog installer Smart DNS på din router. Der er ingen måde at konfigurere Smart DNS på en Roku, da dens netværksindstillinger er låst.

 • Det skal nævnes, at du mere sandsynligt end ikke er i stand til at konfigurere Smart DNS på din router. Processen involverer hovedsageligt ændring af dine primære og sekundære DNS-serveradresser. Enhver, der har fikset med netværksindstillinger før, skal vide, hvordan man gør det. Hvis ikke, tjek disse videoer og installationsvejledninger.
 • De nye primære og sekundære DNS-serveradresser, du skal bruge, leveres til dig af den smarte DNS-proxy-tjeneste, du tilmelder dig.
 • Sørg for, at din Smart DNS-proxy-service faktisk understøtter afblokering af amerikanske kanaler på Roku, før du registrerer dig hos dem.

Unlocator er en Smart DNS-proxy-service, der faktisk understøtter fjernelse af amerikanske kanaler på Roku Ultra. Du kan se HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Gå uden for USA og mange flere ved hjælp af deres DNS-servere. Tilmelding til en 7-dages prøveperiode er gratis, og du har ikke brug for dit kreditkort for at fuldføre registreringen.

Sådan får du amerikanske kanaler på Roku Ultra i udlandet

Her er en oversigt over alle de nødvendige trin, du skal følge for at fjerne blokering af amerikanske kanaler på din Roku Ultra i udlandet.

 1. Tilmeld dig først en VPN-udbyder eller Smart DNS-proxy-tjenester.
 2. Opsætning af VPN eller Smart DNS på din router.
 3. Opret din amerikanske Roku-konto hvis du ikke allerede ejer en.
 4. Nulstil din Roku Ultra-enhed, og brug din nyligt oprettede amerikanske Roku-konto til at logge ind på den.
 5. Føj dine foretrukne amerikanske kanaler til din Roku-enhed.
 6. Se amerikanske kanaler på Roku Ultra uden for USA.

Hvis du har brug for hjælp til et af disse trin, skal du bare skrive en kommentar nedenfor, så gør jeg mit bedste for at give dig en hjælpende hånd. Hvis du ender med at bruge ExpressVPN eller Unlocator til se amerikanske kanaler på Roku Ultra, lad mig vide, hvordan det går.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me