Sky Go VPN fungerer ikke? Prøv disse rettelser

Er din Sky Go VPN fungerer ikke? Sky Go er sammen med Now TV blevet Storbritanniens bedste streamingtjeneste. Ikke kun giver det dig mulighed for at se noget af det bedste on-demand indhold, som britisk drama har at byde på. Sky Go giver også abonnenter mulighed for at se alle deres foretrukne britiske kanaler på pc, Mac, iPhone, iPad, Apple TV, Roku, PS4 og Xbox One. Der er dog en lille fangst. Sky Go fungerer kun i Storbritannien. Det betyder, at britiske statsborgere og udstationerede, der rejser til udlandet på ferie ikke vil være i stand til at se Sky Go, medmindre de bruger en VPN. For nylig er Sky Go begyndt at blokere disse VPN-tjenesteudbydere. Som et resultat er mange VPN’er ikke længe medarbejder hos Sky GO. I guiden nedenfor kan du finde mere info om, hvordan du løser din Sky Go VPN og se britisk tv igen i udlandet.

Sky Go VPN fungerer ikke? Prøv disse rettelser

Sky Go VPN fungerer ikke? Prøv disse rettelser

Sky Go VPN fungerer ikke

På grund af geobegrænsninger vil du ikke være i stand til at se live eller on-demand indhold på Sky Go, mens du bor i USA, Canada, Australien, New Zealand, Irland eller andre steder uden for Storbritannien. Derfor har folk henvendt sig til fuldmægtigere og VPN’er for at forfalske deres online placering og fjerne blokering af Sky i udlandet.

 • “Sky go er kun tilgængelig for brugere, der opretter forbindelse fra Storbritannien eller Irland. Du ser ud til at være uden for disse områder. ”
 • Sky ID-fejl 288
 • “Kunne ikke indstille placeringsindstillinger”
 • “Rettighedsbegrænsninger betyder, at dette program ikke i øjeblikket er tilgængeligt”
 • “Mediestrømning: ikke i stand til at oprette forbindelse til strøm”
 • “Video ikke tilgængelig”
 • ”Dette show er i øjeblikket ikke tilgængeligt. Prøv igen senere”
 • “Ukendt fejl: Genstart venligst appen”

Hvordan ved Sky Go, at jeg bruger VPN?

I lighed med andre streamingtjenester, herunder BBC, Netflix, Hulu og Amazon Prime Video, startede Sky sortliste VPN IP-adresse. Derfor modtager du muligvis stadig de fejlmeddelelser, der er anført ovenfor, når du er tilsluttet et UK VPN-server. Det betyder, at din VPN faktisk fungerer, og at du ser ud til at surfe på nettet fra England. Det er bare det, at din VPN-server’s IP-adresse ikke fungerer med Sky eller Now TV for den sags skyld. Nogle gange hjælper forbindelse med en anden VPN-server i England til at løse problemet. Hvis det ikke gør det, er det tid til at kigge efter en ny VPN-tjenesteudbyder. Lad os se på bedste VPN-tjenester der faktisk stadig fungerer med Sky Go.

Bedste VPN til at ordne Sky GO VPN-blok

For at fjerne blokering af kanaler som Sky eller Now TV har du brug for en VPN-udbyder af høj kvalitet. På Internettet er der mange gratis VPN’er, men når du har tilmeldt dig sådan, finder du kun ud af, at de ikke lever op til endda halvdelen af ​​det, de lovede.

Efter at have udført forskellige tests fandt jeg ud af det ExpressVPN er bedste VPN-service du kan bruge til omgå regionale begrænsninger. Dette inkluderer at være i stand til få Sky Go uden for England. Her er nogle vigtige VPN-funktioner.

 • Unblocking alle britiske kanaler i udlandet. Sky GO, BT Sport, BBC, my5, Channel 4 og ITV.
 • Tilvejebringelse af brugervenlig software til enheder, der kører Android, Linux, Windows, Mac, og iOS.
 • Kører op til 3 samtidige VPN-forbindelser.
 • Support døgnet rundt for at hjælpe med at løse nogen af ​​dine problemer.
 • En 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Som du kan se, ExpressVPN har de bedste funktioner sammenlignet med de fleste af de andre VPN-udbydere, du kan finde. Her er en liste over andre udbydere, jeg sammenlignede den med.

Det smarte DNS-proxyalternativ til Sky Go

Hvis de fire VPN-tjenesteudbydere stadig ikke er til din smag, gør det måske en Smart DNS-udbyder. En smart DNS-proxy også fjerner blokeringen af ​​geobegrænsede websteder synes godt om Sky Go selv for brugere uden for England. Her er hvad du skal vide.

 • Smart DNS er kompatibel med enhver streamingenhed. Du kan kigge på Sky GO på iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4 og Xbox.
 • En smart DNS ændrer ikke din IP-adresse.
 • En smart DNS krypterer ikke din Internet-trafik.
 • Hvis din internetudbyder bruger gennemsigtige fuldmagter eller DNS-kapring, så fungerer Smart DNS sandsynligvis ikke godt for dig.
 • Smart DNS garanterer heller ikke noget anonymitet da din IP-adresse stadig er synlig.

Hvis de nævnte funktioner lyder tiltalende for dig, foreslår jeg, at du prøver Unlocator som din Smart DNS-udbyder. De tilbyder en gratis prøveperiode på 7 dage og understøtter fjernelse af blokeringen Sky Go, Now TV, Channel 5, BBC, ITV, blandt andre britiske kanaler.

Sky Go VPN fungerer ikke – Ekstra tip

Du kan også prøve disse nemme at implementere løsninger, hvis Sky ikke fungerer for dig i øjeblikket.

 • Hvis du bruger VPN, kan du prøve at oprette forbindelse til en anden britisk VPN-server. Nogle gange blokeres flere VPN IP-adresser af Sky.
 • Hvis du prøver at se Sky Go på en pc eller Mac, kan skiftning af den webbrowser, du bruger, også hjælpe med at løse problemet. Prøv at bruge Chrome, FireFox, Edge eller Safari.
 • Kontakt din VPN’s supportteam og se, om de kan hjælpe dig med at omgå Sky Go VPN-forbuddet.
 • Hvis alt andet mislykkes, ville det eneste alternativ være at tilmelde dig en VPN-service, der fungerer med Sky Go eller Now TV.

Sky Go VPN fungerer ikke – Bedste løsning

At tilbringe din ferie i en solrig beliggenhed i udlandet kan være en forfriskende oplevelse. Men af ​​og til vil du gerne se noget britisk tv på din streamingenhed. At få en VPN, der faktisk stadig fungerer med Sky Go, er vigtigt, når du rejser til udlandet. Har du prøvet nogle af de tip, vi har foreslået ovenfor, for at få Sky Go til at arbejde igen i udlandet?

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me