Sling TV UK – Sådan ser du

Du kan få 40% rabat på det bedste af Live TV, kun med Sling TV, og ud fra det ser det ud, streamingtjenesten virker som en fantastisk mulighed. Sagen er, at Sling TV – sammen med andre USA-baserede kanaler – er utilgængelige uden for USA. Så hvis jeg vil gøre brug af Slynge-tv i England, Jeg bliver nødt til det Brug enten en VPN eller Smart DNS.


Ja, disse to værktøjer kan fjerne begrænsninger og giver dig adgang til tjenesterne du vil have. Jeg detaljerede hele installationsprocessen nedenfor, og sørg for at tjekke den ud nedenfor.

Sådan ser du Sling TV i England

Sådan ser du Sling TV i England

Få Sling TV i England – VPN

Sling TV er en online tv-streamingtjeneste, der leverer livestreams gennem webbrowsere og til Sling-kompatible Smart TV’er. Det er udbredt blandt snørere, da det tilbyder on-demand underholdning. At være hjemmehørende i USA forbyder imidlertid seere i andre lande at se Sling TV. Selvom denne service er geobegrænset uden for de amerikanske grænser, er der stadig måder, seere kan få adgang til dens indhold i England. Den første metode inkluderer et virtuelt privat netværk.

En VPN er en pålideligt værktøj designet til holder dig sikker online mens giver dig adgang til oversøisk indhold. Du kan få det ønskede indhold, mens du forbliver beskyttet på nettet. VPN transformerer dine data og får dem til at se ud som om de kommer fra et andet sted. Dermed kommer du til få adgang til indholdet, der er baseret i dette land. Din forbindelse omdirigeres via en server efter dit valg. Denne server er i det land, hvor den kanal / service, du ønsker, er baseret. Derfor dig Hent dets IP-adresse og berettigelsen til at få adgang til det lands indhold.

Her er hvad du skal gøre for at se Sling TV i England:

 1. Helst, Lav et ExpressVPN-abonnement.
 2. Når du har lavet det abonnement, installer appen på din kompatible enhed.
 3. Gå videre og start applikationen, på udkig efter servere i USA.
 4. Opret forbindelse til en amerikansk server, og vent til knappen bliver grøn.
 5. Når knappen står “Tilsluttet”, betyder det, at du praktisk talt er i USA.
 6. Med din Amerikansk IP-adresse, du får adgang til alt USA-baseret indhold du vil have.
 7. Stream hvad Sling TV har at tilbyde.

Bedste VPN til Sling TV

ExpressVPN er grunden til, at jeg med succes kan streame Sling TV fra komforten i min britiske lejlighed. Udbyderen forblev tro mod enhver påstand, den fremsatte. Ikke kun oplevede jeg fast hastigheder (takket være det omfattende netværk af servere), men jeg kom også til få adgang til Sling TV uden besvær.

Hvis du vælger ExpressVPN, bliver du ikke skuffet. Du vil være i stand til få adgang til andre kanaler og tjenester, uanset hvor du er. Lær mere om de bedste Sling TV VPN-tjenesteudbydere ved at tjekke nedenstående tabel.

Få adgang til Sling TV med en smart DNS-proxy

Fejlen “Vi beklager! Det ser ud til, at der opstod en uventet fejl. Prøv igen senere ”kan undgås med en Smart DNS-proxy.

Desværre udfører en Smart DNS ikke den samme funktion som en VPN med hensyn til sikkerhed. Med det mener jeg, det ikke krypterer dine data. Så du er ikke beskyttet online, og alt hvad du gør kan spores tilbage til dig.

DNS giver dig en adresse på en proxy der sender din anmodning til det websted, du vil have adgang til. Den smarte DNS omdirigerer kun de data, der fortæller dig, hvor du er. Brug af en smart DNS er muligvis ikke den sikreste afblokeringsvej. Imidlertid, det er den hurtigste. Da der ikke er involveret nogen kryptering, får du hurtigere hastigheder, og det kan være vigtigt for de fleste online-brugere. Så sådan får du fjernet blokeringen af ​​Sling TV i England ved hjælp af en Smart DNS-proxy:

 1. Vær sikker på at du abonnere på Unlocator og tilmeld dig en gratis 7-dages prøveperiode.
 2. Du kan ikke finde nogen problemer, du kan henvises til disse videoer / installationsvejledninger for vejledning.
 3. Nu, konfigurer Smart DNS på din streamingenhed.
 4. Gå videre og få adgang til Sling TV.

En smart DNS, der fungerede fejlfrit for mig i England, var Unlocator. Jeg var meget imponeret over det hurtige hastigheder og pålidelighed. Unlocator er en fremragende måde at gøre det på fjerne blokering og adgang til placeringsbegrænset indhold. Denne smarte DNS-proxy fjerner alle mulige geo-blokeringer, og du kan gøre det i løbet af en 7-dages gratis prøveperiode. Kundeservicen har også fået ryggen, uanset hvilke problemer du løber ind.

Se Sling TV i England

Slynge-tv er en fremragende mulighed for snørere af to grunde. Ikke kun gør det arbejde med næsten alle enheder som du bruger, men det også tilbyder tre forskellige kanalpakker. 

Denne service er værd at komme til udlandet, og med enten en VPN eller Smart DNS kan du begynde at se Sling TV inden for de næste få minutter uanset hvor du befinder dig i verden. Hvad med det? Hvilken metode vil du bruge, mens du er i Storbritannien? Fortæl os det i kommentarerne.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map