De bedste og billigste VPN Black Friday-tilbud i 2019

Når det kommer til VPN, internetbrugere kan altid lide det beskytte deres online data mere men betale mindre. Som det er tilfældet hvert år, har mange VPN-tjenesteudbydere lanceret nogle spændende Black Friday-tilbud. Selvom nogle af disse rabatter kan virke ekstremt billige, er de muligvis ikke de bedste med hensyn til værdien for dit penge. Når Black Friday nærmer sig, kigger vi på nogle gode VPN-tilbud til 2019.


De bedste og billigste VPN Black Friday-tilbud i 2019

De bedste og billigste VPN Black Friday-tilbud i 2019

De bedste og billigste VPN Black Friday-tilbud i 2019

Prisfastsættelse er en afgørende ting at overveje, før du køber varer. Det inkluderer Virtuelle private netværk. De fleste internetbrugere bliver fristede til at tilmelde sig gratis VPN’er bare fordi de godt er fri.

Men hvad de ikke ved, er det disse tjenester er ikke rigtig gratis. Hvis du sparer nogle penge, kan du være sikker på, at du betaler på andre måder, dine private oplysninger.

Hvert år, premium VPN’er (de fleste af dem meget revideret på TrustPilot) komme med de bedste tilbud i Black Friday-sæsonen. Dette år er ikke anderledes, og jeg har samlet en liste over de bedste VPN-tilbud, du ser kommer 2019 Black Friday.

ExpressVPN

ExpressVPN-dæksel

ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN’er i branchen i dag. Det har mere end 3000+ servere i 94 lande.

Det tilbyder top sikkerhedsfunktioner som f.eks dræb afbryder, kryptering af militær kvalitet, delt tunneling, og nul-logging politik.

Med denne form for service forventer du, at en sådan VPN er en lidt dyrt. Det er teknisk set det. I slutningen af ​​dagen får du imidlertid det, du betaler for.

Så dybest set tilbyder ExpressVPN 49% rabat på abonnementet. Dette reducerer omkostningerne til $ 6,67 per måned. Brugere drager også fordel af tre måneder gratis med dette tilbud.ExpressVPN Black Friday

For at være ærlig er der intet særligt ved ExpressVPNs aftale, når det kommer til Black Friday. Jeg mener, du kan få det tilbud nu uden at skulle vente. Men he, du ved aldrig hvornår ExpressVPN tilbagekalder dette tilbud. Så hvis du leder efter nogle VPN af høj kvalitet, bedre skynd dig og få tilbuddet, som det stadig står.

IPVanish

IPVanish Cover

IPVanish hævder, at det er den hurtigste VPN der ude. Ifølge anmeldelser taler de ikke bare snakken; de går faktisk turen.

VPN leveres med temmelig hurtige servere på tværs 60+ lande. De havde deres op- og nedture i fortiden, da dataovertrædelser blev opdaget, men lige nu betragtes det som en af ​​de bedste VPN’er i verden.

Med hensyn til Black Friday tilbyder tjenesten en spændende aftale for nye og gamle kunder. Du ender med at få en 73% rabat på din årsplan, som kun afrunder dig $ 3.25 / måned.IP Vanish Black Friday

Efter min mening er det en ret god handel i betragtning af at IPVanish ikke er den billigste VPN derude. Så hvis du kan lide det, de har at tilbyde, skynd dig og tilmeld dig, får du en 7-dages pengene-tilbage-garanti.

NordVPN

NordVPN Cover

NordVPN har det største servernetværk i VPN-branchen. Det kan prale af mere end 5000 servere i 60+ lande. Det er et ret godt antal, hvis du ønsker det fjern blokering af streamingtjenester og websteder fra hele verden.

NordVPN udmærker sig imidlertid også i sikkerhedsafdelingen og tilbyder unikke funktioner som f.eks kill switch, CyberSec, Double VPN og en streng politik, der ikke logger på.

Hvad angår sin aftale med Black Friday, NordVPN tilbyder en god. Du får en enestående 83% rabat hvis du vælger 3-årig aftale. Det bringer din månedlige betaling ned på $ 3.49 / måned. Åh, også får du fordel af tre ekstra gratis måneder.

Hvis du laver matematikken, er det faktisk 70 $, men aftalen er ikke afsluttet endnu. NordVPN tilføjer sin berømte NordLocker-filkryptering funktion til gratis.NordVPN Black Friday Deal

Selve tjenesten er værd $ 312. Så det er meget godt at få det gratis. Den bruger den bedste tilgængelige sikkerhed som f.eks Argon2, AES256, ECC (med XChaCha20, EdDSA og Poly1305),  og andre kreationer af moderne kryptografi for at garantere den ultimative sikkerhed for dine filer.

Med denne service kommer du til sikre dine filer og del dem uden at frygte nogen mulige hackingforsøg.

NordVPN har en 30-dages pengene-tilbage-garanti i tilfælde af at du vil give deres service et prøvekørsel. Hvis du ikke kunne lide det, du bruger, kan du bede om en fuld tilbagebetale inden for 30 dage efter købet, ingen spørgsmål.

SurfShark

SurfShark Cover

SurfShark tog VPN-verdenen med storm den dag, den lancerede. Det er meget nyt, men du har virkelig ingen idé om, hvad denne udbyder er i stand til.

For det første har det mere end 800 servere i 60+ lande, hvilket er et fremragende tal for en nykommer. For det andet, hvor mange VPN’er der kan sige, at de kan fjern blokering af amerikansk Netflix? Nå, dette nye barn på blokken kan få det sammen med andre tjenester såsom Hulu, DAZN og HBO Now.

Desuden giver SurfShark dig mulighed for at tilslutte en ubegrænset antal enheder bruger den samme konto. Så med andre ord tilbyder det nye cybersecurity-værktøj noget, ingen af ​​giganterne leverer – ubegrænsede samtidige forbindelser.

Så, SurfShark sparker det op et hak med et 2-årig abonnementsaftale. Med det betaler du $ 1,99 om måneden, og du får tre ekstra måneder gratis. På deres hjemmeside reflekterede de aftalen på en fantastisk måde. Tjek det ud.SurfShark Black Friday

Sidste år var SurfShark fraværende fra listen over tilbud. For at være ærlig, er jeg ganske overrasket over at se det gå ind i år, da deres abonnementsplan allerede er billig til at starte med.

Men hej, jo mere, jo mer, jo? Eller i dette tilfælde, desto mindre, desto bedre. Du har også en 30-dages refusion periode hvis du vil teste deres service.

CyberGhost

CyberGhost Cover

CyberGhost er en anden top VPN-udbyder med et enormt servernetværk på 5700 servere i mere end 90 lande. Tjenesten leverer flammende hurtige hastigheder og ubegrænset båndbredde sammen med top sikkerhedsfunktioner, der garanterer dig den sikreste internet-browsing.

Hvis du leder efter sikkert torrenting oplevelse, fri fra datalogning, og ubegrænsede streamingindstillinger, kan du tilmelde dig denne udbyders store fanbase nu.

Cyberghost er også en af ​​de VPN, der er i stand til fjern blokering af Netflix overalt på trods af sin VPN-blokeringsmekanisme. Når du abonnerer på tjenesten, kan du bruge din konto til syv enheder på én gang. 

Lad os tale om den aftale, CyberGhost tilbyder, til den kommende Black Friday. Udbyderen tilbyder en 79% rabat på en 3-årig abonnementsplan. Dette svarer til $ 2,75 om måneden.CyberGhost Black Friday

I tilfælde af at du undrer dig over effektiviteten af ​​CyberGhost, giver udbyderen dig mulighed for at få en tilbagebetale i tilfælde af, at der løber en fejl i vejen. Du kan bede om dine penge tilbage inden for 45 dages køb.

VyprVPN

VyprVPN Cover

VyprVPN har eksisteret i lang tid nu. Det har samlet et samlet antal 2 millioner + brugere jorden rundt. Det skyldes hovedsageligt de funktioner, det tilbyder, inklusive de velkendte Kameleon-protokol.

Du er alle bekendt med OpenVPN 256-bit-protokol. Nå, Chameleon bruger den umodificerede version af protokollen som den ruller metadatapakkerne at sikre, at det er det ikke genkendelig selv via dyb pakkeinspektion. Med andre ord tog VyprVPN privatlivets fred til et helt nyt niveau.

VyprVPN er baseret i Schweiz og har et servernetværk på 700 servere i mere end 70 lande. Med disse servere sammen med Chameleon teknologi, kan VyprVPN omgå VPN-blokken der Netflix pålægger.

På den anden side giver udbyderen dig mulighed for at oprette forbindelse til bestemt antal enheder afhængigt af den plan, du vælger. Hvis det er fast en, du får tre, men når du vælger det præmie deal, får du fem samtidige forbindelser.

I løbet af Black Friday vil VyprVPN koste dig $ 3,75 om måneden som en almindelig aftale, og deres præmieplan omkostninger $ 5 om måneden. Med en toårsplan får du også en 81% rabat for at nå $ 2,75 / måned.VyprVPN Black Friday

Efter min mening tilbyder VyprVPN nogle gode tilbud. Du kan også tage dens service til et prøvekørsel risikofri med tilladelse fra deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Top VPN Black Friday-tilbud – en hurtig oversigt

Hvad du læser ovenfor er nok til at give dig alle de oplysninger, du har brug for om de kommende tilbud, hver VPN har i butikkerne til dig i løbet af det kommende Black Friday.

Jeg har måske ikke nævnt, hvad alle de premium premium VPN’er tilbyder, men nedenfor finder du de manglende i et mere omfattende look sammen med ovennævnte udbydere. Tjek dem ud:

 1. PureVPN – Spar op til 85% og kun betale $ 1,65 om måneden til 5-årig eksklusiv aftale.
 2. Surfshark – Få en 83% rabat og kun betale $ 1,99 om måneden til 24-måneders plan.
 3. Ivacy – Vidne om en massiv Prisnedsættelse på 80% og kun betale $ 1,99 / måned til 2-årig aftale.
 4. ExpressVPN – Drage nytte af 35% rabat på ExpressVPN & kun betale $ 8,32 / måned til 1-årig plan.
 5. CyberGhost – Få en enestående 79% rabat kun at betale $ 2,75 / måned til 3-årig aftale.
 6. NordVPN – Grib den 3-årig plan og få to fantastiske gaver: 3 ekstra måneder og NordLocker-filkrypteringsapp (værd $ 312). Gemme 83%.
 7. IPVanish – Spar større kontanter med en 73% rabat og betal bare $ 3.25 / måned til 1-årig plan.
 8. PIA – Skær priser ned med en 67% rabat og betal bare $ 3,33 / måned til 1-årig aftale.
 9. VyprVPN –Spar op til 80% og kun betale $ 2,5 om måneden til en 2-årig aftale.
 10. Windscribe – Drage nytte af 55% rabat og betal bare $ 4.08 / måned til årlig plan
 11. AzireVPN – 24 måneder med et 35% rabat tilbud. Du skal kun betale € 3,25 om måneden.
 12. Hotspot Shield – 38% rabat på deres 1-årige plan. Det koster dig $ 7,99 / måned.
 13. CactusVPN – Tilbyder en 35% rabat, der sætter sin årsplan kl $ 4,58 / måned.
 14. TunnelBear – Gemme 50% på din årsplan, som du køber den til $ 4,99 / måned.
 15. SaferVPN – Du kan benytte rabat op til 81% på sin 3-årige plan hvor du betaler $ 2,50 per måned.
 16. Goose VPN – Betal for en to-årig plan og få et ekstra år gratis. Dit gebyr falder til $ 1,99 / måned.

VPN Black Friday 2019 – Summing Up

Det er Black Friday sæson alle og VPN topper diagrammerne med fantastiske tilbud. Online sikkerhed og privatliv skal være billigere for enhver internetbruger derude, og nu er det det.

Tjek de tilbud, jeg har nævnt ovenfor, og vælg bedste VPN der passer til dine behov. Hvis der er spørgsmål, du har brug for at stille, skal du indtaste det kommentarer nedenfor.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map