Er det sikkert at bruge DNS Proxy-koder, jeg finder online?

Online sikkerhed er i fare med tilfældige DNS-proxy-koder, der findes online


Online sikkerhed er i fare med tilfældige DNS-proxy-koder, der findes online

Smart DNS Proxies, hvad er det? ?

Smart DNS Proxies er en alternativ løsning på VPN bruges til at fjerne blokering af amerikansk indhold som f.eks Netflix, Hulu Plus, WWE Network og indhold fra andre lande. Eksempler fra andre lande ville være BBC Iplayer fra England eller Canaplus fra Frankrig.

 • VPN står for Virtual Private Tunnel og opretter blot en krypteret tunnel mellem dine enheder og VPN-serveren.
 • Smart DNS-proxies anvender en vis smart routinglogik for kun at sende geo-relateret trafik gennem servere i USA, UK eller andre steder.
 • Hvis du har brug for mere information, kan du se dette head-to-head-sammenligning af VPN vs Smart DNS Proxies.

Tilfældige DNS-proxy-koder, risiciene ?

Brug af en Smart DNS-proxytjeneste er ikke en dårlig idé. Det eneste problem er, at du IKKE ved, hvilken trafik der omdirigeres, så du er nødt til at stole på Smart DNS-proxy-tjenesten. Hvis du tilfældigt finder DNS-koder online og derefter anvender disse koder til at fjerne blokering af Netflix og lignende kan du risikere farerne nedenfor.

 1. Dine privatliv udsættes, ved du endda, hvilke oplysninger der er indsamlet om dig, hvor længe de opbevares, og til hvilke formål ?
 2. Problemer med ydeevne. Hvis du bruger en online tilfældig kode, kan chancerne være for store, og DNS-forespørgsler er langsomme, hvilket igen bremser hele dit internet.
 3. Dine personlige oplysninger er i fare ! I betragtning af at du ikke ved, hvem der driver og ejer denne DNS-kode. Du risikerer dine personlige oplysninger som f.eks Facebook-oplysninger, bankkonti, e-mail-konti, bliver omdirigeret og stjålet.
 4. Stabilitet ved tab.  Hvor sjovt er det, hvis du bliver nødt til at køre rundt med at hente DNS-koder, og dit internet er slået til og fra hele tiden.
 5. Ingen hjælp ! Hvis du har problemer med tjenesten, til hvem henvender du dig til ?
 6. Gratis ? Hvorfor ? Så der er en DNS-proxy-kode online, som er gratis at bruge? Hvorfor ? Jeg mener, hvad der er der for ejeren af ​​DNS-kode? Under hvilken jurisdiktion handler han? Og igen under hvilke beskyttelse af personlige oplysninger ?

Fjernelse af amerikansk indhold, den sikre måde !

Smart DNS-proxies er en fantastisk, hurtig og nem måde at gøre det på fjern blokering af amerikansk indhold og andet geo-blokeret indhold på ALLE dine enheder. Jeg bruger personligt Smart DNS, jeg bruger en service kaldet Unlocator, Unlocator drives i beta-tilstand gratis i 8 måneder, og nu er det en betalt tjeneste til USD 4,99 pr. Mo med en 7-dages gratis prøveperiode. Mere vigtigt er det, jeg kan garantere, at Unlocator dækker nedenstående punkter.

Mit råd er at bruge enhver Smart DNS-proxy-tjeneste online, der passer til dine behov. Unlocator eller på anden måde gratis eller betalt. MEN sørg for, at den opfylder mindst følgende mindstekrav.

 1. En klart synlig og skriftlig privatlivspolitik.
 2. Et firma, der opererer i en hæderlig jurisdiktion. Dvs. Jeg er ikke sikker på, at jeg vil overlade min trafik til en service, der kører fra kookoo land :).
 3. Stor støtte. Se video- og billedguider for opsætning her
 4. En stabil infrastruktur. Med andre ord, når du bruger din udbyders DNS-koder, skal dit Internet ikke blive langsomt eller ustabilt.
 5. Klar angivet kontaktinformation for DNS-udbyderen.

Bemærk, at risiciene ovenfor er gyldige for almindelige proxy-IP’er, som du tilfældigt finder online også.

DNS-proxyalternativ – VPN

Hvis du leder efter et sikkert alternativ til anonyme proxies og Smart DNS kan du tjekke ud VPN. VPN fungerer IKKE på dit Smart TV, Apple TV og andre bokse, hvis du ikke har VPN-router. Men en VPN-service som f.eks Express VPN har følgende fordele:

 • Krypterer din trafik, så din internetudbyder ikke kan spore eller aflykke
 • ExpressVPN har apps til Android, IOS, MAC og PC, som gør det til en leg at opsætte
 • Servere i de fleste lande i verden
 • Kan overvinde DNS-kapring og gennemsigtige fuldmagter.
 • Fjernelse af ALT indhold til VPN-serverlandet, ikke kun de understøttede kanaler.
 • Du kan kun se indhold fra et land ad gangen.

Her er en liste over bedste VPN-alternativer til DNS.

DNS Proxy-koder, nyd sikkert !

Disse var mine to cent, vær venlig at holde dig sikker, når du bruger internettet. Beskyt din identitet og dine personlige oplysninger, ingen vil gøre det på dine vegne. Brug VPN, hvis du vil have kryptering eller en troværdig Smart DNS-udbyder til hurtig adgang. Hvis du er en IT-administrator eller en blogger del dette indlæg.  Tak fordi du læste.

Gemme

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me