ExpressVPN fungerer ikke? Prøv disse rettelser

Har du problemer med ExpressVPN under streaming fra Netflix, Hulu, Sky Go, BBC iPlayer eller Amazon Prime? Måske fungerer ExpressVPN ikke for dig i dit nuværende opholdsland som Kina, Rusland, Nordkorea eller UAE. En af de største grunde til, at mange mennesker tilmelder sig en VPN-tjeneste, er at være i stand til at få adgang til geobegrænsede tjenester såsom Netflix. 

ExpressVPN fungerer ikke? Prøv disse rettelser

ExpressVPN fungerer ikke? Prøv disse rettelser

Sådanne streamingtjenester blokeres ofte i en lang række lande, og det skyldes licensordningerne, der styrer, hvor meget af deres indhold, der skal distribueres. Dette betyder, at den type indhold, du har adgang til, hovedsageligt bestemmes af din geografiske placering. Rejse til et andet land betyder derfor kun adgang til den type regionalt indhold, som Netflix eller enhver anden service har benyttet for seere fra dette område. Et sådant bibliotek kan indeholde indhold, som du ikke ville være bekendt med, især hvis du er i et andet land til ferie eller forretning.

Arbejder ExpressVPN med Netflix?

ExpressVPN-brugere har været i stand til at fjerne blokering af Netflix i lang tid, men nogle gange bliver endda deres servere sporet op og blokeret af tjenesten. Dette skyldes, at de er kendt for at holde øje med og sortliste alle IP-adresser, der er knyttet til VPN’er. Deres liste bliver også konstant opdateret. Dette betyder, at hver gang du opretter forbindelse ved hjælp af en anden server, risikerer du at få den IP-adresse, du bruger øremærket til blokering. At arbejde omkring et sådant problem er muligt, men det tvinger dig til at tage en talebaseret tilgang.

Du bliver nødt til at tilmelde dig en udbyder, der har kapacitet til at distribuere en stor liste med IP-adresser hver så ofte. Dermed vil du være i stand til at holde trit med den hastighed, hvormed Netflix eller enhver anden tjeneste finder ud af, at de er knyttet til en VPN-tjeneste og beslutter at blokere dem.

Husk, at du får problemer, når du bruger VPN til at fjerne blokering af streamingkanaler som Netflix og Amazon Prime, uanset hvilken VPN-tjenesteudbyder du bruger. Vi anbefaler at give VPN-udbyderen lidt tid til at løse problemet, inden du begynder at lede efter alternativer. I øjeblikket kan vi bekræfte, at ExpressVPN arbejder med amerikanske Netflix, Netflix UK samt Netflix Canada.

ExpressVPN fungerer ikke – 7 rettelser

Hvis du har problemer med ExpressVPN, kan du prøve en af ​​disse 7 løsninger.

Kontakt ExpressVPN kundesupport

Brugere vil helt sikkert løbe ind i potentielle problemer, selv når de bruger de mest pålidelige onlinetjenester. VPN-udbydere er ikke forskellige. Hvad der adskiller en god VPN som ExpressVPN er deres 24/7 kundeservice. Hvis du ikke kan få ExpressVPN til at fungere, er det altid bedst at kontakte deres kundeservice. De er meget lydhøre og giver rettelser til næsten alle VPN-problemer.

Besøg ExpressVPN fejlfinding Center

ExpressVPN har offentliggjort en overraskende detaljeret vidensbase, der indeholder svar på forskellige spørgsmål og problemer, som brugerne måtte have. Du kan besøge ExpressVPNs side med fejlfinding og indtaste den forespørgsel, du har brug for mere information om, i søgefeltet øverst på siden. I tilfælde af, at der er mulige løsninger på dit problem, får du øjeblikkeligt links til relaterede sider.

Opdater din ExpressVPN-applikation

ExpressVPN foretager løbende forbedringer af deres VPN-klient på pc, Mac, Android, iOS og Amazon FireStick. I tilfælde af, at du har problemer med at logge ind på din ExpressVPN-app eller din forbindelse, er en bestemt VPN-server tidsudbrudt, skal du sørge for, at den nyeste ExpressVPN-appversion er installeret. 

Tilsluttede enheder samtidigt

Mens ExpressVPN er en af ​​de bedste VPN-tjenesteudbydere omkring, undergraver deres politik for samtidige forbindelser noget. Du kan kun tilslutte 3 enheder samtidigt til ExpressVPN-servere. Hvis du løber ind i forbindelsesproblemer, skal du sørge for, at du ikke har overskredet 3- enhedsgrænsen.

Opret forbindelse til en anden VPN-server 

ExpressVPN giver deres brugere en omfattende liste over VPN-servere. Hvis en bestemt VPN-server ikke fungerer med din foretrukne streamingkanal, kan du altid oprette forbindelse til en anden VPN-server fra ExpressVPN-applikationen.

Min enhed understøtter ikke VPN

Ikke alle enheder er VPN-kompatible. Mens du direkte kan installere VPN på en Amazon FireStick, Android, iPhone, iPad, Mac, Linux og PC, understøtter spilkonsoller som PS4 eller Xbox One ikke VPN. Apple TV, Roku og de fleste Smart TV’er er ikke VPN-kompatible. For at omgå dette problem har ExpressVPN udviklet MediaStreamer. MediaStreamer er dybest set en Smart DNS-proxy, der kan konfigureres direkte på de fleste streamingenheder.

Bloker Google DNS på din router

Nogle streamingtjenester såsom Netflix på Roku samt alle apps på Chromecast bruger Google DNS. Det betyder, at du muligvis ikke kommer rundt på visse geo-begrænsninger, selv når du konfigurerer ExpressVPNs Smart DNS-proxies på din enhed. For at omgå dette problem skal du blokere Google DNS på din router ved at konfigurere visse statiske ruter.

Prøv et ExpressVPN-alternativ

Hvis du ikke løser problemet ved hjælp af nogen af ​​de løsninger, vi har foreslået ovenfor, kan du altid skifte til en anden VPN-tjenesteudbyder. Vi har for nylig offentliggjort en detaljeret gennemgang af de bedste alternativer til ExpressVPN.

Bedste ExpressVPN-alternativer til Netflix

VPN-tjenesterne, som vi inkluderer i denne liste, er alle blevet testet omfattende og fundet pålideligt at give adgang til ikke kun Netflix men andre streamingkanaler så som Hulu, Amazon Prime, BBC iPlayer og lignende. Se nedenfor på nogle af de bedste VPN’er til Netflix. Sørg for at gennemgå deres individuelle gennemgangsvejledninger for at se, hvad du kan vinde efter tilmelding.

1. BulletVPN

BulletVPN starter vores liste som en kapabel udbyder, der i øjeblikket tilbyder omkring 47 magtfulde servere baseret i omkring 29 lande, og med mange af dem beliggende i USA. Dette alene peger på dens evne til at levere en lang liste over servere, som du kan oprette forbindelse til og få adgang til Netflix, uanset hvor du måtte. Videokvaliteten er også ret høj. Dets netværk af servere giver mulighed for 1080p-streaming, som helt sikkert giver dig et klart og tydeligt billede. BulletVPN giver dig også mulighed for at omgå Kinas Great Firewall og streame den slags indhold, du gerne vil se, selv fra andre dele af verden.

BulletVPN er også et godt alternativ for dem, der leder efter onlinesikkerhed. Til at begynde med er tjenesten baseret i Estland. Dette er et land, der ikke er underlagt nogen lov om datalagring. Tjenesten har derfor en pålidelig nul-logging-politik og bør give dig mulighed for privat at fortsætte med din virksomhed online.

BulletVPN tilbyder også top-tier-beskyttelse gennem deres 256-bit kryptering. Brugere kan også vælge mellem hvilken VPN-protokol de vil implementere fra deres liste. Kundeservice er også et stort fokus for BulletVPN. De gør en indsats for at tilbyde deres support til en så bred vifte af kunder som muligt. Kundepleje tilbydes på engelsk, fransk, tysk & Dansk. Deres responstid er heller ikke noget, du vil klage over. Her er vores BulletVPN-anmeldelse for alle, der ønsker at lære om tjenesten.

2. NordVPN

NordVPN er en anden kraftfuld VPN-tjeneste for brugere, der nyder at have muligheder. Udbyderen startede i Panama for over ti år siden. Dette har gjort det muligt for dem at skræddersy deres tjenester godt efter markedets behov. Tjenesten har imponerende 4000 servere i sit netværk, hvilket betyder, at brugere skal kunne få adgang til uanset landebaseret Netflix-tjeneste, de ønsker. Tjenesten er også i stand til at få adgang til indhold og websteder, der er baseret i Kina, samt tillade streaming af USA-baserede tjenester som Netflix US derfra.

NordVPN har også en høj kapacitet til flere forbindelser, og det giver mulighed for op til 6 samtidige forbindelser under en konto. Tjenesten leverer også en række forskellige servere, som du kan vælge imellem for at lette dine aktiviteter online. Du kan vælge mellem servere, der er optimeret til anti-DDOS, Tor over VPN, videostreaming og også dedikeret IP. Også inkluderet i NordVPN-pakken er beskyttelse mod lækage af DNS. Du får endda drage fordel af en Internet Kill Switch, der lukker din internetforbindelse, når din VPN bliver kompromitteret. Tjenesten tilbyder proxyudvidelser, som du kan bruge i din Firefox eller Chrome browser. Du lærer nøjagtigt at vide, hvad denne udbyder er klar til at tilbyde efter at have læst gennem vores veludformede NordVPN-gennemgang.

3. VyprVPN

VyprVPN får en god fordel i forhold til de fleste andre udbydere i kraft af at eje hver eneste af deres 700+ servere og også fremover med at udvikle proprietær teknologi, der er eksklusiv for dets abonnenter. Tjenesten er godt konfigureret til Netflix-streaming takket være sin Chameleon metadata-krypteringsteknologi, som er kendt for at forhindre enhver form for båndbreddestrottning. Dette betyder, at du kan streame så meget, som du ønsker i 1080p HD, uden at din internetudbyder generer dig om det. Du har også muligheden for at arbejde omkring The Great Firewall of China og streame Netflix-show derfra.

VyprVPN blev etableret i Schweiz og har adskillige versioner af sin VPN-app, der kan bruges på enheder, der kører Windows, Mac OS, iOS eller Linux som deres operativsystemer. Tjenesten tilbyder også OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP og Chameleon som de tilgængelige protokollvalg. VyperVPNs ekstra tjenester inkluderer Dump Truck, som er en online lagerplatform, der giver mulighed for op til 5 GB lagerplads. Du får også en krypteret meddelelsesapp kaldet Cypher til Android- og iOS-baserede brugere. Der er masser af mere ressourcefulde oplysninger, som du kan finde om denne pålidelige udbyder gennem vores VyprVPN-gennemgang.

4. StrongVPN

For at kunne få adgang til Netflix overalt overalt i verden, behøver du uden tvivl brug for en stærk VPN-service. StrongVPN bringer til bordet, hvad de fleste ivrige internetbrugere vil kalde en refuseret tilgang til sikkerhed, idet tjenesten har arbejdet på at opgradere en masse af sine apps i starten af ​​2018. Tjenesten er eksplicit klar, at den blokerer US Netflix, da dette er det mest populære Netflix-sted, som de fleste seere ønsker at kunne streame fra. Tjenesten har omkring 650 servere; alt sammen godt rustet til at garantere problemfri forbindelse til en række populære streamingtjenester.

Stærk VPN understøtter OpenVPN, L2TP, SSTP, IPSec og IKEv2 til brug som foretrukne VPN-protokoller. Det giver også mulighed for P2P-fildeling over hele sit netværk. Abonnenter har mulighed for at oprette forbindelse til op til 5 enheder samtidigt. Gennem sin Scramble-obfuskationsfunktion er brugerne i stand til at gennemse sider og kanaler fra og inden for Kina uden nogen hindringer. På trods af at de har base i USA, lover tjenesten ikke at gemme nogen trafik- eller forbindelseslogfiler. StrongVPN tilbyder også en internet-kill-switch, som kun er integreret med deres desktop-app. Interesserede kunder burde læse vores StrongVPN-anmeldelse for at vide, hvad der er i vente for alle, der håber at bruge tjenesten.

5. CyberGhost VPN

Set som en overkommelig service af de fleste har CyberGhost VPN et seriøst fokus over for dem, der leder efter det for sine streamingfunktioner. CyberGhost VPN har en komplet “Unblock Streaming” -skærm, der er centreret om at fjerne blokering af Netflix US, med understøttelse af andre regionale placeringer, der snart tilføjes. Tjenesten søger automatisk efter servere, der tillader Netflix-streaming, hvilket sparer stresset med at skulle gøre det selv.

At være baseret i Rumænien betyder, at CyberGhost ligger uden for den jurisdiktion, hvor de fleste databegrænsningslove gælder, og dette indånder tillid til dens nul-logging-politik. Tjenesten har et imponerende serverantal på 1000 plus, alle spredt over 60 lande. CyberGhost VPN har også en liste med bemærkelsesværdige tilføjede funktioner såsom et annonceblokeværktøj, en automatisk HTTPS-omdirigering samt datakomprimering.

Det har også en sund kapacitet til at acceptere op til 7 ekstra enheder pr. Forbindelse, samt et enkelt beskrevet interface, der tillader abonnenter at “Blokere online sporing” og aktivere “Ekstra hastighed.” Tjenesten er dygtig til streaming i 1080pHD. Det tilbyder også pålidelig kundesupport. Vi har en mere dybdegående CyberGhost VPN-gennemgang, der beskriver det meste af det, du har brug for at vide om tjenesten, så hvis du er interesseret, så tag dig tid og gå igennem den.

ExpressVPN fungerer ikke – Konklusion

Tilslutning til eller streaming fra Netflix og lignende behøver ikke at være besværet, især når du kommer til at rejse uden for dit hjemland og finde ud af, hvilken version du er vant til ikke er tilgængelig. Forhåbentlig giver ExpressVPN-rettelser og alternativer, vi har foreslået ovenfor, mulighed for at komme dig rundt på eventuelle problemer, du løber ind, mens du prøver at få adgang til dit yndlingswebsted eller -app fra udlandet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me