Gennemsigtig proxy: Registrer, udsæt og forklar

Denne artikel er blevet forenklet for et temmelig ikke-teknisk publikum, som et resultat kan sikkerhedseksperter opdage, at nogle af vilkårene og koncepterne kan fortolkes forskelligt, hvis de betragtes fra en erfaren sikkerhedsekspert’s synspunkt.


Gennemsigtig proxy: Risikoen

Registrer en gennemsigtig proxy, beskyt din trafik ved hjælp af VPN

Registrer en gennemsigtig proxy, beskyt din trafik ved hjælp af VPN

Se illustrationen ovenfor, da du kan se, at du sender din HTTP-webtrafik til et givet websted, din trafik bliver opfanget af din internetudbyder “a.k.a internetudbyder” og omdirigeret til en ISP-server, der kører en proxy “a.k.a mellemmand” dette ISP-proxy kan og sandsynligvis logger al din trafik, hvad du besøgte, da du besøgte osv. Vigtigere er det, at al din ikke-krypterede klarteksttrafik nemt kan være Læs af enhver, der har adgang til den server, der inkluderer adgangskoder, e-mails, private beskeder og så videre. I bund og grund trækker din internetudbyder en MITM “Mand i midten”Angreb på dig ved hjælp af ISP-proxy. Det er sandsynligvis dårligt, at regeringerne gør dette, men at have en ISP-medarbejder, der kigger på din trafik i et temmelig uovervåget miljø, er en anden historie.

Dette er mere almindeligt i EU, USA og CA end du måske tror, ​​interagerer jeg med hundreder af brugere om ugen og Jeg ved faktisk, at der er mange brugere i de nævnte regioner ofre af Gennemsigtige fuldmagter og DNS-kapring. En tanke at overveje

Gennemsigtig proxy – Sådan registreres

Afhængig af din ISP’s konfiguration af den gennemsigtige proxy kan det være overalt fra let til tæt på umulig at opdage a gennemsigtig proxy. Hvis testene nedenfor viser, at du ikke har en gennemsigtig proxy, er du muligvis stadig bag en. Hvis du er på paranoid side, se beskyttelsesmekanismerne i næste afsnit.

 • Besøg whatismyip.network/proxy-check, hvis det siger, at du står bag en proxy, eller du sandsynligvis står bag en proxy, så er du bag en.
 • Hvis whatismyip.network/proxy-check siger “No Proxies Detected”, gå til whatismyip.network. Hvis de to IP’er rapporteret af disse to websteder er forskellige, er du bestemt bag en gennemsigtig proxy.
 • Der er mere avancerede måder, der kræver over gennemsnittet teknisk ekspertise og adgang til værktøjer, der kan give et mere bekræftet resultat. Husk dog, at de første to trin ovenfor ikke er 100% nøjagtige.
 • En mere måde at opdage du er bag følger en gennemsigtig proxy: Hvis du prøver at bruge en Smart DNS-proxy, f.eks. Unlocator, til at fjerne blokering af Netflix, Hulu, Amazon Instant Player eller BBC IPlayer fra eller uden for USA, fungerer det sandsynligvis ikke. Årsagen er, at en gennemsigtig proxy bryder Smart DNS-logikken.

Gennemsigtig proxy – Beskyt dit privatliv

Registrer en gennemsigtig proxy, beskyt din trafik ved hjælp af VPN

Registrer en gennemsigtig proxy, beskyt din trafik ved hjælp af VPN

Den bedste måde at beskytte din trafik mod aflytning, manipulation og spionage er ved hjælp af en VPN. Et VPN eller Virtual Private Network opretter en krypteret virtuel tunnel mellem dig selv og VPN-serveren. Denne krypterede tunnel er som et stealth-skjold for din trafik. EN VPN vil beskytte din trafik og dermed dit privatliv. Som et resultat kan internetudbyderen ikke opfange eller dekryptere din trafik, og din trafik vil IKKE gennemgå ISP-gennemsigtig proxy. Se på illustrationen ovenfor, når du har en VPN-tunnelopsætning, bliver din trafik krypteret til VPN-serveren, og derfra går det som normalt til webstedet, kan internetudbyderen se, at du genererer trafik, men det gør ikke vide hvad det er, eller hvad den endelige destination er. Det bedste er endnu at komme, alt hvad du behøver er et VPN-abonnement og et par minutter af din tid, og du kan få VPN til at køre på alle understøttede enheder, du ejer “PC, Ipad, iPod, iPhone, Android, understøttede routere og mange flere”. Jeg bruger personligt en VPN-tjeneste kaldet ExpressVPN, når de skrives krypterer de trafikken ved hjælp af de højeste tilgængelige kommercielle standarder, det tager et par minutter fra tilmelding til at blive beskyttet mod spionage og manipulation.ExpressVPN leverer applikationer til IOS – Android – Windows og Mac.

Du kan bruge enhver af VPN-udbydere under for at omgå gennemsigtige proxies.

Gennemsigtige fuldmagter – løsninger

Inden du forlader dette indlæg, vil jeg gerne kaste endnu en bonus i brug VPN. En VPN-server kan give dig mulighed for at se ud fra mange forskellige placeringer, så du kan få amerikansk indhold, mens du ikke er i USA “Netflix, Hulu Plus, Pandora, USA rabatter for køb online“Eller indhold uden for USA, mens du er i USA, såsom”BBC Iplayer, omgåelse af NHL-blackouts ”. Så hvis du beslutter at prøve VPN, bedes du opdatere, hvordan det gik.

Gemme

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map