Min IP-adresse er udsat! Hvad kan jeg gøre?

Bekymret for din eksponerede IP-adresse? Nå, ikke. Der er ikke noget galt med din forbindelse, din computer får ikke noget besked, og du har bestemt ikke klikket på noget, du ikke skulle have i dine indstillinger. IP-adresser er pr. Definition eksponeret, men der er en måde at skjule dem på. Læs videre for at finde ud af, hvorfor din IP-adresse er eksponeret, og hvad du kan gøre for at stoppe den.


Min IP-adresse er udsat! Hvad kan jeg gøre?

Min IP-adresse er udsat! Hvad kan jeg gøre?

Hvorfor er min IP-adresse udsat?

Slap af, din IP-adresse gør nøjagtigt, hvad den skal.

Lad mig forklare.

Du har normalt 2 forskellige slags IP-adresser: en privat adresse og en offentlig adresse. Den private IP-adresse er det, som dit hjemmenetværk bruger til at skelne mellem forskellige enheder. Dette er en privat adresse, så det er ikke let for nogen at finde. Det er også specifikt for den enhed, du bruger. Din offentlige IP-adresse repræsenterer på den anden side din geo-placering.

Som navnet antyder, er en offentlig IP-adresse faktisk offentlig. Det er meningen, at det er din online identitet. Nu er det ikke rigtig godt at lade din offentlige IP-adresse være “eksponeret”. Da IP’en bogstaveligt viser, hvor du befinder dig, og hvilken internetudbyder, du bruger, er det lidt af en sikkerhedsrisiko. Dårlige agenter kan nemt bruge din offentlige IP-adresse til at spore dig eller til at sende nogle ondsindede filer på din måde. Fra et privat synspunkt kan din offentlige IP-adresse spores online, så den kan meget vel bruges til at overvåge, hvad det er, du laver online.

Jeg tror, ​​det er sikkert at sige, at dette ikke er en sådan stor mulighed for internetbrugere, der er bekymrede for deres privatliv og deres sikkerhed.

Sådan skjules min IP-adresse?

At maske din IP-adresse er faktisk ikke så svært. Problemet er, at det ikke er noget, du kan gøre på egen hånd. Du har brug for et slags værktøj for at kunne maskere din offentlige IP korrekt.

Indtast VPN’er.

VPN’er er de sikreste og nemmeste værktøjer, du kan bruge til korrekt at maske din IP-adresse. Den sjove ting er, at denne særlige evne ikke engang er en VPNs primære funktion, det er bare noget, den slags … sker.

For at forklare, hvad jeg mener, vil jeg forklare, hvad en VPN er, og hvordan det fungerer.

Så en VPN er primært et cybersikkerhedsværktøj. Det fungerer på to grundlæggende funktioner:

  • Kryptering af alle dine data.
  • Omdirigering af din trafik gennem sine egne sikre servere.

Nu er den anden funktionalitet, hvad der virkelig ændrer din IP-adresse. Se, når en VPN omdirigerer din trafik, ændrer din offentlige IP-adresse automatisk til at matche placeringen af ​​den server, du er forbundet til.

Følg blot disse trin til skjul din eksponerede IP-adresse:

  1. Tilmeld dig først en VPN-tjenesteudbyder.
  2. Download og installer din VPN på din pc, Mac, Android, FireStick, iPhone eller iPad.
  3. Start derefter applikationen og log ind.
  4. Til sidst skal du vælge en af ​​VPN-serverne og oprette forbindelse til den.
  5. Tjek din IP-adresse via et websted som WhatIsMyIP.network for at sikre dig, at der er foretaget en ændring.
  6. Din offentlige IP-adresse er nu skjult. Det ser ud til, at du gennemser internettet ved hjælp af IP-adressen på den VPN-server, du er forbundet til i stedet.

Dette er ikke magi, det er nøjagtigt, hvordan en offentlig IP-adresse genereres. Se uden en VPN bruger du servere leveret af din internetudbyder, som normalt er placeret i dit land. Med en VPN går din trafik gennem en anden server, så din offentlige IP matcher denne server i stedet.

Bedste VPN til at skjule min IP-adresse

Vi har allerede skrevet en detaljeret gennemgang af de bedste VPN’er, du kan bruge til at skjule din IP-adresse. I denne gennemgang gik nummer 1-valg til ExpressVPN.

ExpressVPN betragtes bredt som den bedste VPN-tjenesteudbyder i 2018, så du kan forvente en fantastisk service. Du får adgang til 2000+ servere i over 94 lande (tænk på de IP-adresser, du kunne få!), Et 5-stjernet kundesupportteam, der er tilgængeligt via 24/7 live chat og en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Selvom det desværre ikke tilbyder ExpressVPN virkelig ikke en gratis prøveperiode, gør deres refusionspolitik det let for dig at afprøve tjenesten i 30 hele dage, før du indgår en forpligtelse. Den gode ting ved det? De sætter bogstaveligt talt ikke spørgsmålstegn ved dig. Overhovedet.

Hvis jeg af en eller anden uforklarlig grund ikke lykkedes at konvertere dig til en ExpressVPN-fan, kan du i stedet prøve disse top-tier-udbydere:

Eksponeret IP-adresse – endelige tanker

Og der har du det! Alt hvad der kræves for dig at ændre din offentlige IP er at bruge en VPN og oprette forbindelse til den valgte server. VPN vil gøre resten af ​​arbejdet for dig. Oven på alt dette vil det også beskytte dig mod datatyveri, hackere og endda nogle former for malware. Det vil også give dig muligheden for at omgå geo-blokerede og forbudte kanaler, uanset hvor du i øjeblikket bor. Endelig sørger VPN’er for, at din forbindelse er privat, og at ingen, ikke din ISP eller regeringsovervågningsenheder, kan overvåge, hvad du gør online. Vær dog forsigtig med gratis VPN’er, da disse faktisk er superfarlige.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me