NordVPN fungerer ikke? Her er 7 ting, du kan gøre for at ordne det

NordVPN-brugere: denne er til dig. Har du nogensinde haft problemer med at streame fra dine yndlingswebsteder? Har du ikke adgang til Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime eller andre tjenester? Virker ikke NordVPN? Hvis noget af ovenstående gælder for dig, kan du prøve disse 7 rettelser, før du opgiver din udbyder.


NordVPN fungerer ikke? Her er 7 ting, du kan gøre for at ordne det

NordVPN fungerer ikke? Her er 7 ting, du kan gøre for at ordne det

NordVPN fungerer ikke – 7 rettelser

VPN-brugere forstår ikke altid arten af ​​VPN’er. Undertiden går tingene bare ikke, som du vil have dem til. Dette betyder ikke nødvendigvis, at det er tid til at skifte udbydere, det er bare en branche sandhed, som vi alle har brug for. Virker ikke NordVPN? Prøv disse rettelser, før du gør noget udslæt:

NordVPN fungerer ikke? Kontakt kundesupport

Den første ting, du skal gøre, når al software, du har stoppet med at arbejde, er at kontakte dets kundesupportteam. NordVPN har to måder, du kan gøre ved det: via e-mail eller via live chat. Du kan få adgang til kundesupportteamet ved at gå til NordVPNs websted og klikke på chat-ikonet nederst til højre på siden. Derfra kan du vælge, om du vil bruge deres FAQ-side eller tale med en repræsentant. Hvis du vil tale med en repræsentant, skal du vælge dit foretrukne medium (e-mail eller chat) og udfylde anmodningsformularen.

NB.: Prøv altid muligheden for live chat først. Hvis det er noget, der kan rettes med det samme, hjælper supportagenten dig med det. Hvis det ikke er tilfældet, vil de enten bede dig om at sende en e-mail (for større problemer, der kræver en masse detaljer) eller sende anmodningen til dig.

NordVPN fungerer ikke? Se NordVPNs supportside og ofte stillede spørgsmål

Den anden ting, du skal gøre, er at kontrollere deres supportside og deres ofte stillede spørgsmål. Oftere end ikke finder du dit problem på listen over almindelige problemer, som andre brugere står overfor. Alt hvad du skal gøre er at indtaste, hvad dit spørgsmål er (brug nøgleord til en bredere resultatliste).

NB.: Hvis NordVPN ikke fungerer på en enhed, der ikke naturligt understøtter VPN’er, har du muligvis et konfigurationsproblem ved hånden. Se NordVPNs tutorials for at se, om du har konfigureret din enhed korrekt.

NordVPN fungerer ikke? Kontroller, hvor mange tilsluttede enheder der i øjeblikket er aktive

Dette er ikke rigtig meget af en “fix” så meget som det er mere en “vær opmærksom på de funktioner, du har” slags ting.

Se, NordVPN giver dig mulighed for at oprette op til 6 enheder til en konto samtidigt. Nogle gange glemmer brugerne, at der er en afgrænsningsgrænse (som jeg forstår). Så hvis NordVPN ikke fungerer, kan det være en god ide at tjekke og se, om du har overskredet dine tildelte samtidige forbindelser.

NB.: Det er klart, at du kan downloade NordVPN på ethvert af dine enheder. Du kan dog kun bruge 6 på samme tid. Den 7. forbindelse fungerer ikke.

NordVPN fungerer ikke? Opdater din NordVPN-app

Når du først downloader NordVPN-appen, har du normalt muligheden for at vælge, om du vil have, at den skal opgraderes automatisk eller ikke. Dette er noget, du angiver på din enheds indstillinger og har intet at gøre med selve appen. Hvis du har auto-opdateringer slået fra, er det en god ide at tjekke og se, om du har opdateret din NordVPN-app for nylig.

Hvis du ikke har opdateret det, kan dine forbindelsesproblemer muligvis opstå på grund af en fejl, som du ikke har rettet endnu. Sørg altid for, at din software er opdateret til den seneste version.

NordVPN fungerer ikke? Opret forbindelse til en anden VPN-server

Mange gange med VPN’er er den hurtigste løsning at afbryde forbindelsen og prøve en anden server.

NordVPN er en meget populær tjenesteudbyder. Nogle steder (som Netflix) har sporet de tilbagevendende IP’er, der kommer ind, pinget dem som VPN-brugere og blokeret dem. Ændring af din server ændrer din IP-adresse, hvilket muligvis løser problemet, du har helt.

Nogle gange er IP’en ikke blokeret, men serveren er overfyldt. Valg af en anden server vil også løse dette problem.

NB.: Vær tålmodig, når du tester forskellige servere. Jeg foreslår også, at du noterer dig de servere, du har prøvet (skærmbilleder er også gode) for at fortælle kundesupport, hvor problemet kommer fra. Giv din VPN-udbyder tid til at løse et serverproblem, før du opgiver tjenesten.

NordVPN fungerer ikke? Bloker Google DNS på din router

Mange gange, hvis din router bruger Google DNS, vil en VPN ikke være i stand til helt at skjule din placering. Dette betyder, at streamingwebsteder muligvis kan se, at du forsøger at forfalde din IP. Du skal blokere Google DNS på din router for at sikre dig, at dette ikke er noget, der sker med dig.

NB.: Ændring af din routers DNS er en teknisk proces. Sørg for, at du gør din research, før du tester dette trin.

NordVPN fungerer ikke? Prøv et NordVPN-alternativ

Hvis du har prøvet alle ovenstående trin, gav NordVPN tid til at prøve at løse dit problem og stadig ikke få adgang til dine websteder … kan det være på tide at overveje at skifte udbydere. Nu vil Nord oftere end ikke være meget lydhør og løse selve løsningen. I tilfælde af at de ikke gør det, foreslår jeg, at du bruger en NordVPN-alternativ service. Når du leder efter en alternativ VPN, vil du have en, der har alle de funktioner, du kan lide fra din første VPN, og som løser de problemer, du har behandlet. Vi har en omfattende liste over NordVPN-alternativer, som du kan tjekke, om du ikke selv ønsker at lave research.

NB.: Hvis Netflix er dit problem, skal du vælge en VPN med en servertælling lige så imponerende som Nord’s. Jeg foreslår at bruge en hæderlig VPN som ExpressVPN, da det tilbyder de samme streamingfunktioner som NordVPN og har endnu flere ressourcer til at bekæmpe proxy-blokke.

Kan NordVPN fjerne blokering af amerikansk Netflix?

Så kan NordVPN virkelig fjerne blokering af forskellige Netflix-regioner? Ja. Men nogle gange nej.

Forvirret?

Lad mig forklare.

Se, Netflix gør denne ting nu, hvor den prøver at finde ud af, hvilken IP-adresse der hører til en VPN, og så blokerer den den. Den finder adresserne let nok: Når mere end en bruger opretter forbindelse til den samme IP-adresse, er det lidt af et rødt flag. Det betyder dog ikke, at Netflix har fanget alle adresserne, eller at en VPN ikke blot kan ændre de adresser, den bruger. NordVPN er en stærk udbyder, der har en hel masse ressourcer til rådighed. Af den grund er det en af ​​de få VPN’er, der stadig (for det meste) kan fjerne blokering af Netflix. Jeg vil ikke lyve, det virker måske ikke nogle gange, men alt hvad du skal gøre er at prøve en anden server.

Hvis Netflix pludselig holder op med at arbejde på en bestemt server, skal du droppe NordVPN en linje og fortælle dem om den. De vil løse dette problem snart nok, du skal bare være lidt tålmodig.

NordVPN fungerer ikke – endelige tanker

Så, mine damer og herrer, hvad lærer vi af dette indlæg? At VPN’er vil rodet nogle gange, men der er altid noget, du kan gøre ved det. Helt ærligt, jeg ved, at jeg placerede på at finde en alternativ VPN som en løsning mod slutningen, men det er en løsning, du vil efterlade som en endelig mulighed. Hvis du kan lide NordVPN og synes, at det er let at bruge, burde et lille problem ikke være nok grund til, at du giver det op. Det bedste tip, jeg kan give dig, er at være tålmodig og kommunikere med din udbyder. Fortæl dem, at du har et problem, som en udbyder, der får en tilbagevendende betaling, har de al grund til at holde deres kunder glade så længe som muligt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me