Sådan annulleres dit NordVPN-abonnement

VPN’er er blevet meget populære i de sidste par år. Det kan dog være en smule skræmmende at vælge den rigtige, selvom du opererer med de bedste virksomheder derude. Det inkluderer ingen anden end NordVPN. Alle har deres egne behov, og din VPN, uanset hvor god den er, kan ikke levere. Hvis NordVPN ikke markerer de felter, du leder efter, her er alt hvad du behøver at vide om, hvordan du annullerer dit abonnement.


Sådan annulleres NordVPN-abonnement

Sådan annulleres NordVPN-abonnement

Trin. 1: Annuller automatisk betaling

Når din gratis prøveperiode udløber, debiterer NordVPN dig automatisk for et 3-årigt abonnement. Nogle af jer synes måske, det er meget lang tid at investere i. Derfor er det den perfekte vej at annullere. Følg nedenstående trin, hvis det er din sag:

 1. Gå til NordVPNs officielle websted og log ind med din konto.
 2. Gå over til Mine tjenester.
 3. Se de tre prikker ved siden af ​​“Skift plan”, ja klik på det nu.
 4. Vælg det link, der hedder “Annuller automatiske betalinger”. Det vises, så snart du trykker på Skift plan.
 5. Bekræft nu annulleringsprocessen ved at klikke på “Bekræft annullering” i det vindue, der dukkede op.Annuller automatisk betaling
 6. Du ved, om det vinder med succes eller ej, når der vises et vindue, der siger: ”Succes! Dine automatiske betalinger er annulleret. ”Afbestilling vellykket
 7. Helt færdig.

Trin 2: Annuller dit abonnement

Hvis du er utilfreds med tjenesten som en første gangskøber, vil du sandsynligvis have dine penge tilbage. Ikke kun det, men at annullere dit abonnement kræver et ekstra skridt at gøre efter deaktivering af automatiske betalinger. Så hvis du ikke ønsker din NordVPN-konto mere, er det her, du skal gøre.

 1. Først skal du gå over til NordVPNs websted.
 2. Log ind med din VPN-konto og gå direkte til Mine tjenester.
 3. Annuller automatiske betalinger.
 4. Nu er det her du handler på egen hånd. Åben kundeservice. Du kan gøre dette via e-mail eller live chat. Jeg foreslår Live Chat.
  Nord Support
 5. Hvis du stadig befinder dig i 30-dages periode, skal du fortælle dem, at du vil annullere dit abonnement og bede om en fuld refusion.
 6. De vil omdirigere dig til betalingsafdelingen direkte efter at have bekræftet din anmodning.
 7. Når de først er der, vil de stille dig et par spørgsmål. Besvar dem, og fortsæt til næste trin.
 8. Dit abonnement annulleres inden for to arbejdsdage, som det fortæller dig.
 9. Hvis du ikke har lyst til at bruge Live Chat-indstillingen, skal du bare sende dem en e-mail, så får du de samme resultater.E-mail

Når det er aflyst, hvis du vil prøve andre VPN’er, skal du kontrollere denne vejledning på bedste NordVPN-alternativer.

Hvorfor du måske ønsker at annullere dit NordVPN-abonnement

Nogle gange kan selv den bedste VPN derude ikke leve op til dine forventninger. Du læser måske alle anmeldelser om din valgte VPN, og til sidst viser det sig ikke, som du troede, det ville gøre. Nå, ingen software er ikke selv NordVPN. Derfor har jeg anført et par grunde til, hvorfor du måske ønsker at annullere dit NordVPN-abonnement. Her er de:

 • For det første er NordVPN muligvis ikke så hurtig, som du troede, det er. Selvom det er kendt for sine flammende hurtige servere, er dem i din region muligvis ikke så konsekvente i dit land. Det er derfor, du står over for nogle frustrerende dråber i din internetforbindelse.
 • For det andet, forestil dig, at du leder efter en bestemt funktion eller protokol, og at NordVPN ikke tilfældigvis tilbyder det. Det ville være en af ​​hovedårsagerne til, at du muligvis bliver utilfreds med VPN-udbyderen.
 • VPN-klienter er meget vigtige at overveje en VPN til. Hvis VPN ikke understøtter din enhed, har du sandsynligvis ingen brug for den. Forestil dig, at du er nødt til at bruge den på din PS4, og du lærer, at konsollen ikke er oprindeligt kompatibel med VPN’er. Det er en skuffelse.
 • En anden grund ville være, at NordVPN ikke tilbyder servere i det land, du ønsker at fjerne blokering af indhold i. Hvis du f.eks. Vil have adgang til en streamingkanal, der ikke er baseret i de 60 lande, VPN dækker. Det er en stor grund til at annullere dit abonnement.
 • Hvis du fandt ud af, at der er andre VPN-udbydere med samme servicekvalitet, men til en billigere pris. Der er ingen god grund til at blive hos NordVPN.
 • Du fandt, hvad du leder efter, gennem en gratis VPN-service. Selvom jeg meget tvivler på det, og jeg ikke anbefaler VPN’er, der tilbyder tjenester gratis, men det er en mulighed.
 • Endelig, NordVPNs gratis prøveversion er ikke det, de hævder, at det er. Det automatiske 3-årige abonnement er muligvis ikke det, du ledte efter.

Disse nogle tanker om, hvorfor nogen måske ønsker at annullere deres NordVPN-abonnement.

Annuller dit NordVPN-abonnement – endelig tanke

Hvis du prøver at annullere dit abonnement på NordVPN, men ikke kan gøre det, fortæller denne guide dig alt hvad du har brug for at vide. NordVPN leveres med en masse funktioner, som enhver internetbruger har brug for til den perfekte online oplevelse. Nogle af os har imidlertid et andet synspunkt, når det kommer til at vælge en langsigtet VPN-ledsager. Hvis du vælger at annullere dit abonnement og beklager at have gjort det senere, kan du altid gøre det abonnere på NordVPN igen.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me