Sådan får du en gratis NordVPN-prøve

Alt med etiketten “Gratis” kan være meget fristende, især i VPN-branchen. Jeg taler ikke om gratis VPN’er, da disse skal undgås hele tiden. Jeg henviser til premium VPN’er, der tilbyder deres tjenester som en gratis prøveperiode for brugere at tage dem med til et testkørsel. En af disse top VPN’er ville være NordVPN. Hvis du undrer dig over, hvordan du kan prøve deres 7-dages gratis prøveversion, viser denne guide dig alt hvad du har brug for at vide.


Sådan får du gratis NordVPN-prøve

Sådan får du gratis NordVPN-prøve

Tilbyder NordVPN faktisk en gratis prøveperiode?

Hvis vi nævner gratis forsøg, tilbyder selv de bedste VPN-udbydere i branchen ikke denne funktion. Denne service er meget god for virksomheden, da den giver brugerne mulighed for at teste servicen hos den VPN-udbyder, de tilmelder sig, uden at skulle betale en krone. Du kan forveksles mellem to udtryk, gratis prøveperiode og cash-back-politik. De er ikke ens, da den ene af dem kun kræver din e-mail-adresse, mens den anden beder om dine kreditkortoplysninger. I NordVPN’s tilfælde er det lidt af begge dele. Jeg vil tale om sagen senere i denne artikel.

Den bedste del ved en premium VPNs gratis prøveversion er, at du får drage fordel af udbyderens fulde potentiale. Med det mener jeg, at du vil være i stand til at bruge NordVPNs hele 5000+ servernetværk uden nogen begrænsninger. Alt inkluderet i NordVPNs lomme med tjenester vil være under dit greb i en hel 7-dages periode, inklusive deres 6 samtidige forbindelser.

Sådan får du en gratis prøveversion fra NordVPN

At få en gratis prøveversion af NordVPN er en nem opgave. Bare følg nedenstående trin, så bliver du færdig på et øjeblik.

 1. Først skal du gå over til deres gratis prøveversion Officielle side.
 2. Når du først er der, vil du bemærke, at websiden ser sådan ud.NordVPN gratis prøveversion
 3. Klik på boksen Hent gratis prøveperiode, og siden ruller automatisk ned.
 4. Du vil bemærke, at du bliver nødt til at indsende dine kreditkortoplysninger. (Det var det, jeg mente med lidt af begge før).Indtast kreditkortinfo
 5. Når du nu har udfyldt dine oplysninger, skal du rulle længere ned og klikke på Fortsæt.Klik på Fortsæt
 6. Du modtager en e-mail fra NordVPN. Tjek det ud, og aktiver din konto.Aktivér gratis prøveperiode
 7. Indstil en adgangskode.Indstil adgangskode
 8. Når du er færdig, kan du downloade deres app og bruge alle deres funktioner, som om du er en betalende abonnent.

Hvad er det næste?

Din gratis prøveperiode afsluttes om 7 dage. Men hvad sker der derefter? I henhold til NordVPN tilmelder du dig automatisk en 3-årig NordVPN-plan, der koster 107,55 dollars. Bare rolig, hvis du ikke ønsker det, skal du være opmærksom på den e-mail, som udbyderen sender dig, før prøveperioden slutter, så du kan annullere.

Hvis du dog savner e-mailen, får du stadig fordel af deres 30-dages cash-back. Så du er sikker i begge tilfælde. Efter min mening, hvis du kan lide, hvad NordVPN tilbyder, er den bedste værdi en 3-årig aftale online sikkerhed for kun $ 2,99 om måneden. Desuden har du to muligheder, når din gratis prøveperiode slutter. Du kan enten annullere den automatiske betaling eller annullere dit NordVPN-abonnement. Jeg vil hjælpe dig i begge tilfælde. Her er hvad du skal gøre.

Annuller automatisk betaling

Når din gratis prøveperiode udløber, debiterer NordVPN dig automatisk for et 3-årigt abonnement. Nogle af jer synes måske, det er meget lang tid at investere i. Derfor er det den perfekte vej at annullere. Følg nedenstående trin, hvis det er din sag:

 1. Log ind på din konto på NordVPNs webside.
 2. Gå til Mine tjenester.
 3. Klik på de 3 prikker ved siden af ​​“Skift plan”.
 4. Et link der siger “Annuller automatiske betalinger” vises. Vælg det.
 5. Nu dukker et vindue op, så du kan bekræfte annulleringen.Annuller automatisk betaling
 6. For at bekræfte, at du annullerede din automatiske betaling, vises der et felt, der siger, at du har gjort det.Afbestilling vellykket
 7. Du er færdig.

Annuller NordVPNs abonnement

Hvis du er utilfreds med tjenesten som en første gangskøber, vil du sandsynligvis have dine penge tilbage. Ikke kun det, men at annullere dit abonnement kræver et ekstra skridt at gøre efter deaktivering af automatiske betalinger. Så hvis du ikke ønsker din NordVPN-konto mere, er det her, du skal gøre.

 1. Gå først til NordVPNs websted.
 2. Log ind med dine legitimationsoplysninger, og gå til Mine tjenester.
 3. Annuller automatiske betalinger.
 4. Åben kundeservice. Du kan bede om hjælp via e-mail eller live chat. Live chat er den bedste mulighed.Nord Support
 5. Hvis du er en første timer, skal du fortælle dem, at du vil annullere dit abonnement og bede om refusion.
 6. De vil omdirigere dig til betalingsafdelingen.
 7. Når de først er der, vil de stille dig et par spørgsmål. Besvar dem, og fortsæt med processen.
 8. Dit abonnement annulleres i sidste ende.
 9. Hvis live-chat ikke er din ting, skal du bare sende dem en e-mail, så får du de samme resultater.E-mail

Hvorfor bede om kreditkortoplysninger?

Når din 7-dages prøveperiode er afsluttet, behøver du ikke nødvendigvis holde sig til den automatisk tildelte 3-årige plan – du har al frihed til at opgradere når du vil. Du kan dog spørge dig selv, hvorfor samler NordVPN dine kreditkortoplysninger, når de tilbyder en 7-dages gratis prøveperiode? Gratis forsøg giver dig chancen for at afprøve VPN’s tjenester, inden du træffer beslutninger.

Problemet er, at nogle brugere misbruger den frihed, de får ved at oprette falske e-mail-adresser, hver gang en session udløber. På den måde har de fortsat en gratis fuld premium-service uden at skulle betale et nikkel. Som et resultat beder NordVPN dig om at give dine kreditkortoplysninger for at hjælpe dem med at forhindre svig. På den anden side vil alle de givne oplysninger ikke blive delt af tredjepartsfirmaer. Din info er helt sikker.

Sådan en gratis prøveversion af NordVPN – endelige tanker

NordVPN er et perfekt eksempel på en velrenommeret VPN-udbyder. Det tilbyder mere end 5000 servere over hele verden sammen med de bedste sikkerhedsfunktioner i branchen. Hvis du var bekymret for at bruge nogle penge på en service, du ikke kender noget til, er nu din chance for at tage et prøvekørsel gratis. Gør brug af NordVPNs gratis prøveversion, og lær mere om, hvad denne VPN-udbyder er i stand til. Annuller når som helst eller fuldstændigt abonnere på NordVPN hvis det imødekommer din forventning.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me