Sådan installeres VPN på Nintendo Switch

Nintendo Switch er ikke nyt på markedet, men de nyeste VoD-tilføjelser gør det meget tiltalende at eje som en gaming / streaming-enhed. Først var det Hulu, derefter kom Youtube. Spillekonsollen tilføjer Netflix til sine tjenester i den kommende fremtid. Imidlertid kan sådanne platforme være begrænset, hvis du bor uden for bestemte regioner, især USA. Derfor anbefales en VPN for at få adgang til Nintendo Switch’s fulde potentiale. Denne vejledning er til at hjælpe dig med at gøre nøjagtigt det.


Sådan installeres VPN på Nintendo Switch

Sådan installeres VPN på Nintendo Switch

Sådan installeres VPN på Nintendo Switch

Problemet med at have en Nintendo-switch varierer afhængigt af det land, du bor i. Hvis du har en konto, skærer den ikke, når det kommer til alle de spil, du ønsker. Nogle titler er muligvis ikke tilgængelige på grund af regionale begrænsninger, hvilket betyder, at du ikke kan spille dem uden for deres oprindelige regioner. Heldigvis kan dette opnås ved hjælp af en VPN. Switch-platformen er dog ikke oprindeligt kompatibel med VPN-klienter. Så hvad kan du gøre i en sådan situation?

Bare rolig, du har din VPN-forbindelse på en Nintendo-switch hurtigere end at fange Mew Two i Cerulean Cave. Så forbered dig selv. Sådan kan du få en VPN-forbindelse på din Nintendo Switch.

A. Opsæt VPN på router

Det bliver ikke lettere at indstille en VPN på din router. Du behøver ikke være teknisk kyndig for at navigere gennem hele processen. Alt hvad du skal gøre er at følge denne vejledning, og du vil være i stand til at dele en VPN-forbindelse gennem alle populært brandede routere som ASUS, Linksys og TP-Link på kort tid.

Det bedste ved dette er, at du får dele en VPN-forbindelse med enhver tilgængelig enhed derhjemme. Du behøver ikke at bekymre dig om de begrænsede samtidige forbindelser, som en udbyder tilbyder dig. Nogle af de mest velrenommerede VPN’er tilbyder et rimeligt antal forbindelser under et abonnement. Dog er det måske ikke nok. Så at installere en VPN på din router er din bedste mulighed for en Nintendo-switch og enhver anden enhed derhjemme.

B. Del en VPN Wi-Fi-forbindelse fra pc / Mac

Hvis du føler, at det at dele en VPN-forbindelse via din router er en besvær, anbefaler jeg at dele netværket direkte fra din pc eller Mac. Det er en rigtig enkel proces, og fordelene er storslåede.

 • Mac-brugere kan forvandle deres enhed til en virtuel router og dele en VPN-forbindelse ved at følge denne gennemgang.
 • Folk, der opererer på Windows, får også chancen for at dele en VPN-sikret Wi-Fi med lethed efter at have læst denne trinvise proces.

Ligesom en routers job vil deling af en forbindelse via din pc / Mac sikre alle de tilgængelige enheder derhjemme. Så for brugere, der synes, at det er en smule svært at installere en VPN på en router for deres teknologiforståelse, så er dette en perfekt metode til et alternativ.

C. Opsæt smart DNS på din Nintendo-switch

Andre internetbrugere foretrækker brugen af ​​Smart DNS til at ændre deres geografiske placering. Faktisk ville streamere over hele verdenen elske at holde deres lokale kanaler intakte og fungere, mens de får adgang til geo-blokeret indhold.

I modsætning til VPN ændrer Smart DNS ikke din IP-adresse. Det piper kun med de dele i URL’erne, der viser din nuværende opholdssted. Derfor får du stadig adgang til geobegrænset materiale til at bruge dit lokale indhold og arbejde med samme hastighed på grund af et ikke-krypteret netværk. Før vi begynder, skal du kigge på de bedste VPN-udbydere, der tilbyder smarte DNS-tjenester med deres abonnement:

 • ExpressVPN
 • NordVPN
 • BulletVPN
 • Unlocator

Med det sagt, her er hvordan du konfigurerer Smart DNS på Nintendo Switch.

 1. Gå til indstillinger på din Nintendo Switch’s “Hjemmenu”.
 2. Tryk på “Internet” og naviger hele vejen til “Internetindstillinger”.
 3. Når du er der, vil din enhed søge efter alle tilgængelige Wi-Fi-forbindelser i nærheden.
 4. Vælg et netværk, og vælg “Skift indstillinger”.
 5. Gå til “DNS-indstillinger”, og tryk på “Manual”.Smart DNS-indstillinger
 6. Slet numrene i “Primær” og “Sekundær” DNS.
 7. Indtast dem, der leveres af din Smart DNS-proxy-service.
 8. Du har konfigureret DNS på din Nintendo Switch.

VPN til Nintendo Switch – Hvorfor?

Ved frigivelse var Nintendo Switch kun begrænset til spil. To af de mest populære spil, der nogensinde har ramt konsollen, er Pokemon’s blockbusters, Let’s Go Evee og Let’s Go Pikachu. For et stykke tid siden bekræftede Nintendo, at den vil tilføje VoD-applikationer til sin e-Store i den nærmeste fremtid, og det er nøjagtigt, hvad vi fik. Youtube og Hulu er nu tilgængelige på spilleplatformen. Hvad der er endnu bedre end det, er det faktum, at du kan kanalisere din Switch-skærm til et større tv for bedre visning.

Desværre er sådanne som Hulu kun tilgængelige i USA. Men da du allerede ved, hvordan du installerer en VPN på din Nintendo Switch, er det ikke længere et problem. Alt hvad du skal gøre er at oprette forbindelse til en server baseret i det område, hvor kanalen er tilgængelig. Tag for eksempel Hulu, en server i USA er påkrævet. Når du opretter forbindelse, modtager du en amerikansk IP-adresse og har fuld adgang til streamingtjenesten uanset hvor du måtte være.

Derudover, efter den officielle lancering af Nintendo Switch Online, får du brug af multiplayer-funktioner, der sætter dig op mod andre brugere overalt i verden. En VPN kommer godt med her, da din internetudbyder har en tendens til at smøre din forbindelse meget. Men når du er tilsluttet, vil du undgå det og slippe af med eventuelle latensproblemer, der måtte opstå. For ikke at nævne, at du kan vælge servere med en bedre ping for en hurtigere spiloplevelse. Tjek nu disse top VPN’er for Nintendo Switch i nedenstående tabel.

Sådan konfigureres VPN på Nintendo Switch – Endelige tanker

Nintendo Switch-konsollen er et fantastisk udstyr til den nye teknologiske tidsalder. Jeg får ud af, at du har brug for et par teknisk kyndige løsninger for at navigere gennem blokke og begrænsninger, men det er det hele værd til sidst. Forestil dig at skulle spille dine yndlingsspil uanset hvor du er uden geografisk placeringsfejl. Ikke kun det, men en streamingtjeneste som Hulu og en fremtidig netflix-release på din Nintendo. Hvor cool er det? Du har måder nu, det er tid til viljen. Få dig en VPN og nyd Nintendo Switch til det fulde.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map