Hvad er min IP-adresse? – Find din IP-placering online

Hver gang du abonnerer på en internetudbyder (internetudbyder), får du en offentlig IP-adresse. I de fleste tilfælde bruges den offentlige IP-adresse kun af dig. Der er dog visse tilfælde, hvor internetudbyderen muligvis tildeler den samme offentlige IP-adresse til flere anvendelser. Din IP-adresse kan afsløre en masse information om dig, herunder din placering, online historie og den enhed, du bruger på. Værktøjet til opslag af IP-placering, vi har oprettet, hjælper dig med at finde ud af både dine offentlige og private IP-adresser.

Hvad er min IP-adresse - Find din offentlige IP

Hvad er min IP-adresse – Find din offentlige IP

Offentlig IP-adresse kontra privat IP-adresse

Dine offentlig IP-adresse tildeles dig af din internetudbyder. I nogle tilfælde kan du muligvis med succes ændre din offentlige IP-adresse ved blot at genstarte din router. I andre tilfælde skal du kontakte din internetudbyder for at skifte til en ny offentlig IP. De websteder, du besøger, og apps, du bruger, kan alle også se din offentlige IP. Nogle kan henvise til en offentlig IP som en ekstern IP-adresse.

Din enhed privat IP-adresse, på den anden side tildeles det af din router. Det giver dine lokale enheder mulighed for at sende og modtage data fra routeren og hinanden. En privat IP er også almindeligt kendt som en intern IP-adresse.

Statisk IP-adresse kontra dynamisk IP-adresse

Afhængigt af din Internetudbyder får du enten tildelt en Statisk IP-adresse eller a Dynamisk IP-adresse. EN Statisk IP-adresse er fast og kan ikke ændres, medmindre internetudbyderen ændrer det. Hvad angår den dynamiske, er den det tildeles automatisk ved hjælp af DHCP. Forskellen her er, at dynamiske IP-adresser skift ofte hver gang brugeren opretter forbindelse til et netværk.

Dynamiske IP-adresser anses for at være mere sikre end statiske. Det skyldes, at statiske IP’er kan spores. Omvendt er det sværere at spore dynamiske IP-adresser, som de er skifter konstant.

TheVPNGurus IP-id

Sådan gør du tjek din IP-adresse ved hjælp af TheVPNGurus IP-checker.

Trin 1. Når du besøger TheVPNGurus officielle websted, din IP vil blive vist øverst på skærmen. Sådan ser det ud.

VPNGuru IP
Trin 2. Du kan se alle de detaljer, du har brug for om din forbindelse. Først vil du være i stand til at kende din egen offentlig IP-adresse.

Din offentlige IP
Trin 3. Hvis du tjekker under din IP-adresse, vil du bemærke, at din privat IP og Land du bor i er også angivet.

Privat IP-adresse og region
Trin 4. På højre side af siden kan du kontrollere, hvor du er på kortet. Det er nemt at navigere, du er den blå markør på skærmen.

VPNGuru-kortplacering
Trin 5. Du kan også se, hvilke VPN’er du skal bruge, og hvordan du også kontrollerer din Proxy. Jeg vil tale om, hvorfor jeg bruger en VPN senere i artiklen. Det er ikke alt. Din IP kan give flere ting om dig væk, end du tror. Det handler ikke kun om den faktiske placering. Klik på “Se flere detaljer” for at tjekke, hvad jeg mener med det.

Se Flere indstillingerTrin 6. Derefter vil der blive præsenteret meget flere detaljer om dig. Vi taler om dit enhed, stat, by, og endda browser du bruger i øjeblikket.

Flere indstillinger præsenteret
Din IP-adresse kan kompromittere en masse information om dig, hvis nogen med de rigtige værktøjer forsøgte at få fat i den. For at undgå det skal du få adgang til internettet ved hjælp af en Virtuel privat netværk.

Sådan skjules din IP-adresse med en VPN

Det er meget let at skjule eller ændre din IP-adresse. Alt hvad du behøver er en troværdig VPN, som du kan stole på hele vejen. Et virtuelt privat netværk, også kaldet VPN, er en sikker forbindelse mellem dig (internetbrugeren) og det netværk, du har forbindelse til. Når tilsluttet, din data krypteres og din IP-adresse vil blive samlet. Når du har skjult din IP, overtager du desuden det land, den valgte server befinder sig i. Derfor vises du som en nuværende bosiddende i den region.

Det, der er fantastisk ved dette, er, at du kommer til adgang til indhold det var aldrig tilgængeligt i dit distrikt. Hvis du for eksempel bor i USA, tillader din IP-adresse ikke dig at se tjenester i Storbritannien, f.eks. BBC iPlayer. Når du opretter forbindelse til en britisk server, modtager du imidlertid en britisk IP-adresse, som er alt hvad du behøver for at få adgang til tjenester, der er eksklusive til Det Forenede Kongerige. Det er meget nemt at navigere.

På den anden side en VPN sikrer din online trafik hvilket gør det helt sikkert at bruge offentlig Wi-Fi. Hackere kan lære alt om dig, hvis de får adgang til din IP-adresse. Cyberkriminalitet forekommer ofte på offentlige steder som kaffebarer, lufthavne og andre. Men med en VPN, kan du det lægge alle disse problemer under med et tryk på “Connect” -knappen.

En anden fordel ved at bruge en velrenommeret VPN er det holder ingen logfiler. Hvad du end gør online er dit kun at vide. Hvis et land med høj censur forsøger at henvende sig til firmaet for at få oplysninger om dig, forlader det tomhendt. Hvad skal de give ud, hvis de ikke har noget, til at begynde med?

Trinene til at skjule din IP-adresse

At bruge en VPN er faktisk ganske enkel. Du behøver ikke at være ekspert eller teknisk klar til at navigere med et virtuelt privat netværk. Følg blot trinnene nedenfor, så får du det godt.

Trin 1. Abonner først på en troværdig VPN-udbyder. Hvis du ikke kender din vej rundt, anbefaler jeg, at du bruger det ExpressVPN da det har et enormt servernetværk.

Trin 2. Download og installer derefter deres VPN-applikation på en kompatibel enhed, f.eks Android, iOS, PC, Mac eller Fire Stick.

Trin 3. Log på med din VPN-konto og gå til server liste.

Trin 4. Opret forbindelse til enhver server du vil have. ExpressVPN har mere end 2000 servere i 94 lande, så vælg, hvad der passer bedst til dig. Jeg brugte en britisk server som et eksempel.

Vælg en serverTrin 5. Når du er tilsluttet, kan du gå tilbage til TheVPNGuru websted og kontroller din nye IP-adresse.

Du er i England
Trin 6. Endelig kan du surfe på internettet anonymt og omgå regionale begrænsninger, uanset hvor du måtte være.

ExpressVPN tilbyder stabile og pålidelige servere over hele verden. Det er det perfekte eksempel på, hvordan en ægte VPN skal være. Hvis du ikke ser ud til at kunne lide deres tjenester, kan du drage fordel af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti eller se tabellen over de bedste VPN’er derude i nedenstående tabel.

Hvad er min IP? – Konklusionen

At kende din IP er en vigtig ting at gøre, når du får adgang til internettet. Det er den vigtigste grund til at du kan surfe på nettet i første omgang. Din IP er nøglen til en masse ting, når du gennemser, så at ændre den en gang imellem kan gavne dig i stor skala, herunder skjule din identitet og omgåelse af regionale begrænsninger.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me