Password Strength Meter

Som vi alle ved, adgangskoder er oprettet for at holde det, der er privat, privat. Nogle af jer har dog ikke tendensen til at oprette gode adgangskoder, så de ender med at gå på kompromis med det, de holder kært online. At generere en hård adgangskode kan spare dig for mange problemer i dette farlige internetord. Men hvordan kan du være sikker på, at det er en god adgangskode? Nå, let, brug et TheVPNGuru’s Password Strength Meter. Her er alt hvad du behøver at vide.

theVPN.guru Password Meter

Sådan bruges et kodeordstyrkemåler

Kodeordstyrkemålere er indikatorer, der tester, hvor stærk en adgangskode er, når den indtastes af en bruger. Det viser, hvor resistent adgangskoden er, og hvor let det kan blive brudt eller hacket. Men de resultater, du får, kommer ikke tilfældigt, der er et vist kriterium, som denne måler fungerer på. Det har regler for at tildele point for, om dit kodeord er stærkt nok eller ej. Dette inkluderer en komplet kombination af symboler, tal, store og små bogstaver. Hvis du bruger navne, fortløbende numre og sådan, trækkes point, og du får et dårligt resultat.

Du får forskellige farver, når adgangskoden rangeres op eller ned. I de fleste tilfælde betyder den røde farve, at den let kan hackes, så vær forsigtig. På den anden side er den grønne farve en “Go”, når det kommer til, hvor sikker din adgangskode er. Så hvis du vil vide nøjagtigt, hvordan et Password Strength Meter fungerer, skal du tjekke, hvad der er præsenteret nedenfor:

1. Først når du er på Password Meter’s side, ser du dette.

Guru Password Generator2. Når du har indtastet din adgangskode, får du resultaterne i farve. Og en kommentar tilføjes nedenfor for at vise, hvor stærk den er. Der er fire niveauer i Password Meter:

Rød: Når din adgangskode er meget svag og kan hackes næsten uden anstrengelse.

Rødt kodeordOrange: Dette er en indikation af, at du sender en mere sikker adgangskode, men stadig ikke nok.

Orange adgangskodeGul: Når adgangskoden er en smule bedre, men alligevel meget let at få fat i.

Gul adgangskodeLysegrøn: Nu er din adgangskode god at bruge. Du kan dog gøre det endnu bedre.

Lysegrønt adgangskodeMørkegrøn: Det indtastede kodeord er helt sikkert. Ingen vil være i stand til at knække det.

Mørkegrøn adgangskode3. Endelig skal du kopiere din adgangskode ved at klikke på dette ikon.

Kopier nyt kodeord

Sådan opbevares dit kodeord sikkert?

Måler med adgangskodestyrke er effektive til at give et wake-up call for brugere til at komme med stærke adgangskoder til vigtige konti. Mange populære online websteder begyndte med at inkludere sådanne målere på deres sider for at opmuntre internetbrugere til oprette stærkere adgangskoder. Disse målere fremstilles ofte med visuelle målere, der ofte er farvekodede og angiver, om det adgangskode, du har valgt, er svagt eller stærkt baseret på webstedets politik.

Dog så godt som det er, er det ikke nok. Selv med en bemærkelsesværdig hård adgangskode kan du blive kompromitteret af hackere og cyberkriminelle. Derfor skal du tage ekstra forholdsregler, når du får adgang til dine konti.

Beskyt din adgangskode

Bortset fra at oprette en stærk adgangskode, er der ting, du skal gøre eller undgå at gøre. Her er et hurtigt omfattende kig på den aktuelle sag:

1. Hvis du ejer flere konti, og du er for doven til at komme med forskellige adgangskoder, kommer det tilbage og hjemsøger dig senere. Du skal oprette mere end en adgangskode for at forblive sikker. Ellers, hvis en konto bliver hacket, vil alle de andre være i fare.

2. Vi siger, at kvalitet kommer over kvantitet. I dette tilfælde er mængden fremherskende. Prøv at gøre din adgangskode mere end 12 tegn lang. Dette er temmelig godt og kan score højere på styrken meter.

3. Medtag ikke dit navn eller dit efternavn i din adgangskode. Det er den første ting enhver hacker vil tænke på, når de prøver at få fat i din konto.

4. Gem ikke dine data, mens du bruger webbrowsere. Nogle af dem vil bede dig om at gemme dine loginoplysninger, bare sige nej.

5. Uanset hvad du gør, undgå at indsende dine adgangskoder på en andens computer. Dette inkluderer naturligvis computere i biblioteker og internetcaféer.

6. Offentlig Wi-Fi kan være meget farlig, især hvis du bruger din bankkonto. Så jeg ventede med at gå hjem og tjekke min konto der. Eller bare brug en Virtuel privat netværk.

7. Nogensinde hørt om Adgangskodeadministratorer? Disse applikationer gemmer dine adgangskoder, så du ikke glemmer dem i fremtiden. Det er ret nyttigt, hvis det kodeord, du oprettede, var meget svært at huske.

8. Brug en sikker browser, især når du besøger finansielle websteder. Jeg anbefaler, at du går inkognito, hver gang du gør det.

9. Ændre dit kodeord regelmæssigt. Giv det som 5 uger, og ænd et par kombinationer.

10. Tænd for 2-trins godkendelsesindstillingen. Dette er meget vigtigt, hvis du vil vide, når din konto bliver hacket og brugt på en anden enhed.

11. Lås dine enheder, når du er væk. Lad dem ikke være fri for nogen at kontrollere, hvad du har gemt.

12. Pas på phishing-e-mails. Disse inkluderer links, der hjælper med at hacke din enhed. Hvis et link fra din bank sendes til din e-mail, foreslår jeg, at du besøger hjemmesiden manuelt. Klik aldrig på links.

13. Send ikke dine kontooplysninger via SMS eller e-mail. Hvorfor ønsker du trods alt at gøre det??

14. Vælg dine applikationer omhyggeligt. Hackere ændrer disse apps for at høste data fra de brugere, der downloader dem.

15. Hold alt opdateret, inklusive dit operativsystem og antivirus.

Password Strength Meter – Summing Up

Hvis du vil hold dit kodeord sikkert, du skal starte din rejse med at oprette en stærk første. Heldigvis kan Password Strength Meter hjælpe dig med at gøre det let. Vent bare til baren rammer den mørkegrønne zone, og du er i orden. Når du er færdig, skal du følge trinene, jeg gav dig ovenfor for at sikre det adgangskode, du oprettede. Det er alt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me