Stærk adgangskodegenerator

Uanset hvad du gør online, hvad enten det er adgang til din e-mail, abonnement på en streamingkanal eller kontrol af din bankkonto, skal du indsende en adgangskode. Hvorfor? Hvordan ellers vil disse tjenester bekræfte din identitet? Dog lige så vigtigt som det er, undertiden dit kodeord kan få dig i en hel masse problemer, hvis du går på kompromis. Derfor skal du altid tildele dig selv en dækning af en stærk adgangskode til dine konti. Derfor har vi oprettet værktøjet Strong Password Generator ovenfor. Du kan bruge det til oprette stærke adgangskoder der er sikre mod ondsindede hackingforsøg.

Stærk adgangskodegenerator

Hvad er en adgangskodegenerator?

En adgangskodegenerator er et perfekt værktøj til at øge din online sikkerhed og sikre dine forskellige konti online. Med det kan du oprette tilfældige, stærke og endda tilpassede adgangskoder for at beskytte dig mod forskellige cybertrusler.

Det er ikke pålideligt at vælge en adgangskode, der repræsenterer noget i dit liv. Forsøg heller ikke at lette din adgangskodetilgang, vær ikke doven. Mindeværdige adgangskoder er også gætte, og hvis en overtrædelse afslører et af dine all-the-same adgangskoder, har du kompromitteret alle dine konti. Så i dette tilfælde er din bedste mulighed at bruge en adgangskodegenerator til at tildele dig et kodeord, ikke engang kan du huske. Du kan bruge visse applikationer eller Adgangskodeadministratorer at opbevare dem.

Sådan bruges det stærke kodeordgeneratorværktøj

Hvis du læser dette, spørger du sandsynligvis, hvordan du bruger sådan software. Bare rolig, jeg har dig dækket. Tjek den stærke adgangskodegenerator nedenfor, og hvordan du bruger den, hvis du nogensinde vil oprette en bedre adgangskode.

1. Den stærke adgangskodegenerator er ret nem at bruge. For det første er det sådan, det ser ud.

Password Generator2. Indtast det ønskede kodeord i feltet foran dig.

Adgangskode her3. Nu skal du være opmærksom på denne del. Dette er det vigtigste job for en adgangskodegenerator. Du har forskellige farver, der vises, når du indsender en adgangskode. Hver farve repræsenterer hvor stærke dine søgeord er. Her er hvad hver af de 3 præsenterede farver står for:

  • Rød: Dette betyder, at din adgangskode er langt ud over svag og kan nemt knækkes.

Rød alarm

  • Orange: Din adgangskode er stadig sårbar for at blive ændret med det samme. Prøv at tilføje tal eller forskellige store bogstaver.

Orange Alert

  • Gul: Temmelig sikker adgangskode, men har stadig brug for en smule justering for at blive bedre. Prøv at tilføje et spørgsmålstegn eller et par tal.

Gul alarm

  • Lysegrøn: Din adgangskode er stærk at bruge. Men du kan aldrig være for sikker. Gør det stærkere.

Lysegrøn alarm

  • Mørkegrøn: Det adgangskode, du oprettede, er helt sikkert.

Mørkegrøn alarm4. Når du er tilfreds med den sikre adgangskode, du har oprettet, kan du kopiere den ved at klikke på denne knap.

Kopier nyt kodeord5. Nu er en anden måde at generere en stærk adgangskode ved at stole på, at Password Generator udfører jobbet for dig. Klik bare på tilpas din adgangskode.

Tilpas din adgangskode6. Derefter får du flere indstillinger, når tilpasningsdelen udvides.

Tilpasningsproces7. I denne del kan du vælge antallet af tegn, en hvilken som helst mulighed for at lette det for dig, og hvilken type tegn, du vil blive inkluderet. Hvis du indtaster antallet af tegn, modtager du en adgangskode i overensstemmelse hermed. Forsøg at lave 10 eller flere bogstaver, skriv dem aldrig kort. Ellers er det kortvarigt.

Opret adgangskode via generator8. Du kan også kopiere denne ved enten at trykke på knappen, jeg viste dig før, eller den røde, der er vist nedenfor.

Kopier din adgangskode

Beskyt din adgangskode

Som jeg nævnte ovenfor, er din adgangskode en måde at beskytte dine online data fra at få adgang til af nogen anden. Det kan dog også være farligt, hvis nogen fik deres hænder på det. Du skal altid prøve at holde dine online-konti sikre, hvilket betyder, at der er en masse forholdsregler, du skal tage for at gøre det beskyt dit kodeord fra udenforstående:

1. Først skal du ikke tildele den samme adgangskode til flere konti. Det er ret farligt, da hvis en konto bliver hacket, er resten også nemme at få fat i.

2. Lav adgangskoden længere end 10 tegn. Jo længere adgangskoden er, jo højere er sikkerheden. Prøv at gøre det mindst 10 eller 12 tegn.

3. Tilføj ikke personlige oplysninger til din adgangskode. Det inkluderer dit navn, familienavn og fødselsdato. Det er meget let at hacke, hvis du gør det.

4. Når du får adgang til dine konti i webbrowsere, skal du ikke gemme dine login-oplysninger. Med andre ord, lad aldrig en browser gemme oplysningerne.

5. Indtast aldrig dine adgangskoder på en andres computere, især på internetbutikker og biblioteker.

6. Undgå at bruge dine private oplysninger, når du er tilsluttet et offentligt Wi-Fi-hotspot eller gratis VPN-tjenester.

7. Skift din adgangskode en gang imellem. Foretag for eksempel nogle ændringer hver 4. uge eller deromkring.

8. Brug en meget hård adgangskode og en adgangskodemanager til at gemme oplysningerne. Dette vil hjælpe dig meget med at huske en meget hård adgangskode.

9. Hvis du bruger Facebook eller en anden social media-konto, anbefales det stærkt at slå 2-trins godkendelsesindstillingen til.

10. Aktivér firewall og antivirus på din computer. Glem ikke at blokere for indgående forbindelser.

11. Opdater dine operativsystemer, hver gang du får en meddelelse om det. Det inkluderer dit operativsystem, browsere og antivirus på dine enheder.

12. Sæt en lås på din telefon eller computer, hvis du har vigtige filer til at beskytte, mens du er væk.

13. Hvis du har noget vigtigt at gøre på nettet, foreslår jeg, at du gør det i privat eller inkognitotilstand.

14. Stol ikke på nogen e-mail eller SMS, du måtte få med et link, der findes i dem. Dette kan være svindel for at høste dine oplysninger. Hvis du er i tvivl med at overveje et link fra din bank, foreslår jeg, at du besøger siden manuelt.

15. Giv aldrig dine adgangskoder væk på sociale medier, chatrum eller endda din e-mail.

16. Vær forsigtig med, hvilke apps du installerer. Nogle af dem kan blive ændret af hackere for at indsamle dine oplysninger. Den bedste ting at gøre er at undgå at downloade unødvendige apps.

Stærk adgangskodegenerator – endelige ord

Adgangskodegeneratorer er meget nyttige, hvis du søger at sikre din internetadgang. De hjælper dig med at komme med ekstra stærke adgangskoder for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed og beskyttelse til dine konti. Dette vil hjælpe dig med din internetoplevelse, da du ikke længere er tvunget til at komme med et svagt kodeord, som du engang troede var stærkt nok. Jeg viste dig, hvordan du fungerer med en Password Generator. Brug det, du lærte, og få adgang til dine konti uden at skulle kigge over skulderen hele tiden.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me