WebRTC Lækværktøj

I dag har internetbrugere lært flere måder at sikre deres online privatliv. Men hvad nu hvis der er noget, der kan gå på kompromis med det, uden at du engang ved det? Hvad hvis det er integreret måde dybt i din browserlækker din offentlige IP-adresse mens du er i mørke? Det er muligt, hvis din browser har det WebRTC. Læs videre for at finde ud af alt om WebRTC, dens data lækker, og hvordan man løser det under.

Hvad er WebRTC

Forkortelse for Web realtidskommunikation, WebRTC er en open source værktøj (HTML5) som du kan bruge til tilføj peer-to-peer i realtid, mediekommunikation direkte mellem browsere.

WebRTC-procesMed andre ord vil forbindelsen mellem de to opstå uden behov for en server i midten. Som et resultat får du det hurtigere hastigheder, mindre forsinkelse, og bedre ydelse til webapps som videochat, filoverførsel og live streaming.

WebRTC så lyset ind 2011 og er vokset i popularitet gennem årene. I 2016 havde WebRTC et helt år når to milliarder Chrome-browsere og en milliarder WebRTC lyd / video minutter om ugen på dem. Open-source-projektet er helt gratis. Men hvis du bruger det, skal du altid holde øje med det, da det konstant er udvikler sig og forbedrer.

Selvom jeg nævnte, hvad det gør, er WebRTC stadig i stand til så meget mere. WebRTC hjalp oprette en række open source-projekter og rammer. Der er omkring 1200 WebRTC-baserede virksomheder og projekter jorden rundt. Hvis du ikke ved det endnu, er open source tilgængelig på Mozilla, Chrome, Opera og Safari.

Kan du huske tilbage på dagen, hvor nogen ville oprette noget, der gjorde det muligt at tale eller videoopkald? Ja, de har sandsynligvis brugt C / C++ i processen. Det var en populær, men alligevel dyr mulighed på det tidspunkt. WebRTC ændrer dog alt dette, da det tager behovet for C / C ++ og erstatter det med en Javascript API.

Synes godt – ikke helt

Så storslået som det er, skal du vide nu, at intet på Internettet kan komme uden ulemper. Siden du er deling af dine IP-adresser direkte med en anden browser, det kan give tredjepartswebsteder mulighed for opdage din IP-adresse. De kan bruge det til at identificere dig og præcisere din faktiske placering. Det er præcis, hvad vi kalder en WebRTC Lækage.

Din placering er ikke det eneste, der er truet af en IP-lækage. Ingen, alle dine browsingaktiviteter kan også overvåges. Sådan holder din internetudbyder tags på, hvad du gør online, forresten. Hvis din IP er ude i det fri, er din identitet også. På den måde kan enhver hacker trykke på dine private oplysninger inklusive bankkonti, e-mails, adgangskoder og selvfølgelig nøjagtig placering.

Sådan blokeres WebRTC-lækager

Der er to måder at blokere for, at WebRTC-lækager forekommer. Den første metode er at bruge a Virtuel privat netværk. Dette vil skjul din rigtige IP-adresse og udskift den med en anden, så længe en VPN-forbindelse er til stede. Som et resultat, hvis du er offentlig IP lækket, vil du være sikker hele tiden, da det ikke er din egentlige, til at begynde med.

På den anden side, WebRTC kan deaktiveres manuelt. Det er lidt af en afskrækkende opgave, men den er stadig mulig. Lad mig vise dig, hvordan du kan gøre det ved hjælp af begge metoder.

VPN-metode

Denne er temmelig let at gennemgå. Alt hvad du behøver er en VPN-forbindelse, og du er god til at gå. Sådan går det hele ned:

1. Først når du bruger WebRTC lækeværktøj ovenfor uden VPN, vil du bemærke, at der kan være en mulig lækage.

WebRTC Uden VPN2. Hvad du har brug for er en troværdig VPN til at løse problemet. I dette tilfælde, tilmeld dig ExpressVPN da det er en af ​​de bedste til jobbet.

3. Download og installer deres VPN-applikation på den enhed, du bruger. Klienter er tilgængelige på Android, PC, Mac og iOS. Du finder det også udvidelser til Chrome og Firefox.

4. Efter det, log ind med din konto og oprette forbindelse til en VPN-server.

5. Hvis du vil sikre dig, at din VPN-forbindelse er oprettet, skal du kontrollere dette IP-verifikator.

6. Brug nu WebRTC lækeværktøj ovenfor endnu en gang. Du får dette.

WebRTC Med VPNDu undrer dig måske over, hvorfor din offentlige IP stadig er udsat for en lækatetrussel. Nå, WebRTC bruger avancerede teknikker for at bestemme en brugers IP-adresse, ICE. Det Etablering af interaktiv forbindelse protokol hjælper browsere med at indsamle dine IP-adresser ved at læse dem på din enhed. Men med en VPN er truslen væk siden IP-udsættelsen er ikke din, til at starte med. Du har to fordele til det. Først skal du holde din identitet anonym. For det andet vil WebRTC være fuldt funktionsdygtig ved hjælp af en falsk IP-adresse, i modsætning til, når du deaktiverer det i metode 2.

Browsermetode

Hvis du er en Firefox, Chrome og Opera bruger, du er mest sårbar over for WebRTC-lækager. Det skyldes, at disse browsere har open source aktiveret på dem som standard. Hvis du vil deaktivere det manuelt, skal du vide, at det gør det afslutte WebRTCs funktionalitet fuldstændigt. Lad os begynde:

Chrome-browser

Her er hvad du skal gøre, når du bruger Google Chrome:

1. Klik på knappen for at starte processen tre prikker øverst til højre i din browser.

2. Gå derefter til Flere værktøjer -> Udvidelser.

3. Brug søgefeltet til at lede efter på næste side WebRTC-kontrol.

4. Download udvidelsen til din browser.

WebRTC-kontrol5. Når du tilføjer det, vil denne lille knap være tilgængelig. Sørg for, at det er det Blå, hvilket indikerer det WebRTC lækebeskyttelse er tændt.

WebRTC-knap til6. Nu er WebRTC ikke lækker din IP-adresse længere.

Ingen IP-adresse lækket

Mozilla Firefox-browser

Som for Firefox brugere, kan du deaktivere WebRTC ved at følge disse trin:

1. Åbn din Firefox, og skriv ”About: config” uden tilbud.

2. Det vil omdirigere dig til en side, hvor du bliver advaret om, at dette kan annullere din garanti. Klik på ”Jeg accepterer risikoen!”

Accepter risikoen

3. På næste side finder du navne, der muligvis er svære at forstå. Bare skriv ”Media.peerconnection.enabled” i søgefeltet.

4. Når du først har fået den, skal du højreklikke på titlen og ramme Toggle.

Klik på Toggle5. Du har succes deaktiveret WebRTC på din FireFox.

6. Kontroller til sidst WebRTC lækeværktøj på Firefox. Det vil du bemærke der lækkes ingen data.

Ingen IP-adresse lækket

Blokerer dog nok WebRTC?

Nej det er ikke. Det kan være en god måde at starte på sikre dine online aktiviteter, men alligevel har du brug for mere. Hvis du bruger en VPNs applikation eller webudvidelse, du behøver ikke at bekymre dig om noget WebRTC lækker overhovedet. Det bliver du ved hjælp af en anden IP-adresse i processen, hvilket gør det næsten umuligt for din reelle identitet at blive afsløret. Du må ikke risikere det, følg trinnene i guiden ovenfor, så har du det godt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me